Vojna v Ukrajini 2

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.531
4.645
113
Čeprav je to kruto in si najbrž noben od nas ne bi želel tega doživet in prav možno tudi da ni aktualen dogodek, si kot agresor v neki državi primora tudi to sprejet v zakup, da se lahko zgodi. Kaj pa naj bi počel z nekom, ki ruši tvojo državo, ti pa ga na smrt sovražiš? Kafeta in piškotov mu glih ne ponudiš...
Prijatelji rusije so tukaj zagovarjali 100% varovanje ruskih vojnih ujetnikov, toplo sobico in redne obroke. Ker rusi so baje ukrajincem nudili to in še več.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Vojne zločini se gotovo dogajajo na obeh straneh in jih je tudi treba preiskovati na obeh straneh ter krivce kaznovati. Res je, da nam je to mogoče težko razumljivo, ker v Sloveniji smo bili zaščitniški še do povojnih zločinov, ker so bili baje "upravičeni". Še danes je tem forumu vsaj polovico uporabnikov takih, ki menijo, da to celo "škodi" ugledu nekega diktatorskega režima ion ne vem kaj še vse.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Zato, če bodo Ukrajinci kaj srali po referendumu na teh območjih, bi bil to napad na Rusijo. To pomeni, da lahko Rusi legitimno razširijo območje specialne operacije za zaščito svojega novega ozemlja.

Zakaj pa bi Ukrajinci srali po referendumih? Saj jih bodo verjetno sami izvedli po deruSSizaciji območja

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa

še en gihtov proktolog je crknu. Preklete cigarete...

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Rusi so v glavnem pokazali, da ne morejo parirat s svojo mašinerijo in tehnologijo iz poznih 60ih, Ukrajine je prevelika in znatno nafilana z judovskim modernim orožjem.

K temu še dodati slabo vojsko v ljudstvu in to je to.

Vseeno pa bi človek pričakoval, da bodo nekako branili ruska ozemlja v Ukrajini.

Kot vse kaže jih bodo trenutno rešile reke...

• Všeč mi je
Reactions: darjan