Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Predlagam rajši kaj bolj naravnega. brez nekih električnih pomagal. TALE zadeva je dobila kar nekaj mednarodnih priznanj, v Merkurju jo dobiš še par evrov ceneje kot so cene na njihovi domači spletni strani.
Jaz že tretjo sezono uporabljam tega.
Zaenkrat sem zadovoljen, je ultrazvočni, ima tudi gretje, kar se malenkostno pozna tudi na temperaturi v prostoru.
Zadeva, ki jo je predlagal VAG, pri meni vlažnosti ni uspela dvigniti niti za 5 %. Brez vlaženja imam pozimi v stanovanju okrog 25-30% vlažnost, z zgoraj omenjenim vlažilnikom jo brez težav vzdržujem na 50%. Lani sem ga "žgal" na 55-60%, samo se mi je pa že zdelo malo preveč.
Predlagam enako. Midva imava v eni spalnici tega v drugi pa noveši model 7138 in sva z obema zelo zadovoljna kar se tiče vzdrževanj oz. povečanja vlažnosti. Edino kar mi pri tem novem ni všeč je, da ima dodatno zvpčne signale in vsakič ko mu zmanjka vode začne piskati.
Prej sva imela enega takege za 50 EUR in sva ga po eni sezoni zabrisala v smeti. Nikakor se namreč ni dalo odstraniti vodnega kamna iz zbiralnika vode, poleg tega so se nabirale alge v njem če ga nisi uporabljal več dni, tako da....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.