Pri A1 če hočeš narediti direktno bremenitev na tujo banko moraš iti poslovalnico kjer ti izpolnjeno papirnati obrazec. Prvikrat so zajebali, tako da sem moral še drugič iti v poslovalnico.Samo prvič moreš v poslovalnico pa še to ne.. Se da vse prek portala od operaterja sklenit naročnino itn.
Pri HoT-u, ko se ti avtomatično trga dobiš SMS, da se je avtomatska polnitev izvedla. Izvede se kadarkoli pade vrednost pod 2 €. Pri SEPA direktni bremenitvi se dejansko plačilo izvede 2-3 delovne dni kasneje od avtomatične polnitve.Se pravi ti lahko tudi večkrat na mesec trga če veliko mms uporabljaš in za vsako recimo 10 EUR. Vem to je hipotetično, ampak tako se dodana vrednost dela na v osnovi poceni paketu.
Ne, ne veš, ker ti potem iznenada podražijo naročniški paket.Jest z rednimi prihotki raje vidim naročnino kot to predplačniško. Točno veš kolko boš plačal.
bizi , ne vem, če je tole še aktualno zate, vendar čakajoči klic pri HOT dela. Je pa treba najprej izklopiti preusmeritev ob zasedenem telefonu, ker v tem primeru pač preusmeri, namesto da bi klic šel na čakanje.Imam HOT. Moti me, ker ne moreš preklopiti na čakajoči klic.
Bizija ni več med nami.bizi , ne vem, če je tole še aktualno zate, vendar čakajoči klic pri HOT dela. Je pa treba najprej izklopiti preusmeritev ob zasedenem telefonu, ker v tem primeru pač preusmeri, namesto da bi klic šel na čakanje.
Bizi je pokojni.....Kako to misliš?
Tudi meni, a so bili primeri, ko komu kljub aktiviranosti ni delalo. Ni delalo zato, ker je bila aktivna preusmeritev ob zasedenem telefonu.Pri meni na HoT-u že od začetka 2017 normalno deluje čakajoči klic...