Že mini na hot mi je dovolj, itak je povsod wifi (doma, v službi, za vmes je pa podatkov dovolj), maxi je tudi đabe. Govoricim tok da se zmenim za v živo (geriatriki še vedno to prakticiramo). Meni osebno je vseeno ali je hot ali bob, oboje je na a1, kar pa je važno, ker Telekom bolj slabse gre, kjer živim sedaj. Ker pa imam še dve simki od otrok, pa želim da sta predplačniški, da ne ugotavljam pri prevelikih stroških, da se zafrkavata. In zato imam tudi jaz hot, da je vse na enem portalu. No je svetidej nekaj omenil. Prav pride...
Rezervna, ki kdaj pa kdaj kaki sms dobi (pač tak namen je te številke) je pa bob, ker je pa naročniški z 0 evrov naročnine in mi ni treba nalagati na par mesecev denarja, ki se ne porabi.
Minili so entuziasticni cajti za mene, ko je bilo treba imeti ta zadnjo tehnologijo, kar se tiča aparata in omrežja, ker drugače sploh ni šlo normalno živeti. Wap (na začetku je bil zastonj, sem potem online pasjanso na ericssonu r520 igrala - imenitno), Gprs in MMS (pa ga nobenemu nisem mogla poslati), 3g(+), ipd itn do konca pubertete. Zdaj ko pa res telefon rabim za vsako stvar od plačevanja dalje, pa sem manj zahtevna...