Nalimaš jo lahko kamor ti paše. Na začetku je bilo rečeno levo zgoraj/spodaj, sedal lahko celo na desno in sredino. Sam sem jo nalimal zgoraj levo,ker je bilo kao edino pravilno takrat, no sedaj bi jo raje dal levo spodaj. Mene moti levo zgoraj.
Ne velja. Vem za primere ko so bili kaznovani na prvem izvozu.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sem se včeraj slišal, da so naši proti avstrijcem prav svinje... ko prideš skozi karavanke v SLO moraš kupiti vinjeto, nimaš šans da bi te spustili na staro cesto, če si prišel skozi tunel...izvoz je pa 100m od mejePri avstrijcih je vsaj tako, da se smeš peljat do prvega izvoza in potem čao...
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Levo je nad glavo a ni.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nalimaš jo lahko na levo stran stekla. Zakaj bi jo pred glavo?
Teh 36€ sem včasih v enem dnevu pokuril.
Sicer jaz sem zelo za vinjeto ker sem tudi sam veliko na AC ampak sem pa zelo zelo proti taki obliki vinjete, ki je nikakršna in sem proti temu, da mora biti nalimana levo zgoraj.
Z drugimi besedami : popoln sistemCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
To je sicer res... Ampak pa imajo Huni tudi avtomatski način preverjanja - nad ACji so kamere na vsakih 20-30km, ki preberejo tablico, in ce te ni v sistemu ti sistem sam od sebe poslje racun.
Small hiccup:
Dela samo za madzarske tablice. Ce se peljes brez vinjete s tujim avtom ne bo kazen nikoli prisla, razen ce te kontroll ne ustavi, za kaj pa ni veliko moznosti...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
prepozn sm se spomnu za kupit in sem pač šel na blef.
Bi še nekaj dodal, ampak se bom zadržal.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
opazam, da si ti nek klošar, da samo hvataš krivine kjer je možno...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
opazam, da si ti nek klošar, da samo hvataš krivine kjer je možno...
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sem se včeraj slišal, da so naši proti avstrijcem prav svinje... ko prideš skozi karavanke v SLO moraš kupiti vinjeto, nimaš šans da bi te spustili na staro cesto, če si prišel skozi tunel...izvoz je pa 100m od mejePri avstrijcih je vsaj tako, da se smeš peljat do prvega izvoza in potem čao...
NE, v Avstriji je vinjeta obvezna na vseh AC, tudi od meje do prvega izvoza.
vir: http://www.asfinag.at/index.php?idtopic=209Citat:
Ist die Autobahn bis zur ersten Abfahrt nach der Grenze vignettenfrei?
Nein, die Vignettenpflicht gilt ausnahmslos ab der Staatsgrenze.