Vedeževanja

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
Po TV je zmeraj več teh kurčevih reklam za nategantska vedeževanja.
10.gif

Izgleda biznis lepo cveti, bolj smo v hurcu bolj je folk neumen-obupan in še za to denar ven meče, uni si pa manejo roke.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če to prepovejo, morajo tudi vse verske skupnosti prepovedat. Oboji namreč obljubljajo nekaj v prazno.

priden.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a? isto sranje. še hujša so verstva kjer je inoktrinacija po poti staršev. je šloganje proti njim pravo nedolžno jagnje.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
V VB so naprimer pred leti sprejeli nov zakon, ki je zadeval varovanje potrošnikov: od takrat morajo astrologi, jasnovidci ipd. ob oglasih napisati 'For entertainment purpose only'. Po drugi strani pa Britanci iz državne zdravstvene blagajne financirajo homeopatijo ...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Zanimivo je to, da veliko športnikov hodi knjim... Sam sem alergik na cvetni prah. Od 6 leta smo me testirali in zdravili. Tablete... itd....
Homeopat zrihtal v enem letu. Osebna zravnica ni mogla verjet..... Zaradi hude alergije nisem služil niti obveznega vojaškega roka...

Tina Maze se isto poslužuje homeopatije..... Zgleda da placebo po vaše nadumi vso modrost teh belih hallj, kjer po knjigi išče približne simptome in užge v 90% nek antibiotik ali pa zdravilo proti alergiji...

problem solved...

Tko znam tud jest zdravt.......

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Kako zelo se izkušnje razlikujejo ane, jaz sem pa imel dva najhujša tedna alergij ko sem pod pritiskom staršev poizkusil homeopatsko rešitev, ki naj bi 100% pomagala zaradi "magnetov in energij". Kako zelo nenavadno, da se mi je stanje izboljšalo, ko sem tisto bedarijo vrgel v smeti in šel nazaj na farmacijo.

Bi pa potreboval 10000x koncentrirano homeopatsko raztopino za mirjenje živcev ko sem videl koliko bi me ta homeopatska rešitev stala. Za mesec te bedarije bi lahko celo leto goltal 5x dnevno dozo tabletk pa bi še vedno stalo manj. Še dobro da sta starša dobila začetno "dozo" zastonj od prijateljice za katero sem kasneje ugotovil da bivša medicinska sestra, z deležem v eni od teh dilerskih družb. Resno, vsi ti homeopatski paraziti so večji pohlepneži kot vse svetovne farmacevtske firme skupaj. Golazen.

http://www.howdoeshomeopathywork.com/

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Zanimivo je to, da veliko športnikov hodi knjim... Sam sem alergik na cvetni prah. Od 6 leta smo me testirali in zdravili. Tablete... itd....
Homeopat zrihtal v enem letu. Osebna zravnica ni mogla verjet..... Zaradi hude alergije nisem služil niti obveznega vojaškega roka...

Tina Maze se isto poslužuje homeopatije..... Zgleda da placebo po vaše nadumi vso modrost teh belih hallj, kjer po knjigi išče približne simptome in užge v 90% nek antibiotik ali pa zdravilo proti alergiji...

problem solved...

Tko znam tud jest zdravt.......

sej veš že stari ljudje so govorili da je 90% težav v glavi.če verjameš homeopatu in njegovi vodi potem je težava odpravljena.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Zanimivo je to, da veliko športnikov hodi knjim...
Zanimivo je tudi, da precej športnikov ni zelo brihtnih ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Kako zelo se izkušnje razlikujejo ane, jaz sem pa imel dva najhujša tedna alergij ko sem pod pritiskom staršev poizkusil homeopatsko rešitev, ki naj bi 100% pomagala zaradi "magnetov in energij". Kako zelo nenavadno, da se mi je stanje izboljšalo, ko sem tisto bedarijo vrgel v smeti in šel nazaj na farmacijo.

Bi pa potreboval 10000x koncentrirano homeopatsko raztopino za mirjenje živcev ko sem videl koliko bi me ta homeopatska rešitev stala. Za mesec te bedarije bi lahko celo leto goltal 5x dnevno dozo tabletk pa bi še vedno stalo manj. Še dobro da sta starša dobila začetno "dozo" zastonj od prijateljice za katero sem kasneje ugotovil da bivša medicinska sestra, z deležem v eni od teh dilerskih družb. Resno, vsi ti homeopatski paraziti so večji pohlepneži kot vse svetovne farmacevtske firme skupaj. Golazen.

Po tvojem zapisu sklepam, da homeopata sploh nisi obiskal in si žrl kar nekaj
bonk.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Cel kup slovencev je ze nasplosno zabitih, na zalost. Zato se uspehu takih zadev niti ni cudit. Iz tega razloga tudi drzava razpada, ker ljudje iscejo resitve drugje kot pri sami sebi in obenem krivijo druge za svoj(e) neuspeh(e). Je pa men kr slabo ko vidim kaksno tako oddajo...
stupid-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:

Po tvojem zapisu sklepam, da homeopata sploh nisi obiskal in si žrl kar nekaj
bonk.gif

Probal sem tisto homeopatsko bedarijo, ki so mi jo prinesli ker naj bi delovala 100% proti alergijam. Če bom v zgodovini firefoxa našel spletno stran od tistih goljufov jo bom prilepil sem, nimam nič proti javnemu sramotenju izkoriščevalcev in lažnjivcev. Ničvredna izkoriščevalska golazen, vsi po vrsti.