Ve kdo za kakšno leglo bullterjev?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi: Vrjetno vem več, saj jih imamo pri hiši že 34 let,...

Vzreditelje pa iščeš po alterju.
hysterical-1.gif

Ti pa psi, kot dan in noč.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V času ko sem bil z doma 8 mesecev se je totalno navezal na mamo ki ga je ves čas hranla, oče ima itak svojga psa, tako da
meni ne preostane drugega kot pa v novo stanovanje novega psa. spike je preveč navezan tut na ostale živali doma, tako da nebi
bil srečen z nama + navajen je da je nonstop nekdo ob njem saj nikoli ni bil sam, midva pa sma od 9 do 15 zdoma, tako da pol raje kar novega psa ki se bo takoj navadil na teh 6 ur samote,...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
En znanec ga je ravno prejšnji teden pripeljal iz Madžarske...sej to je ta "snoopy-gobček" pasma, ne? Je kolegica zelo pobrskala, da je najdla leglo...v Sloveniji ni bilo nič.

Kar se pa bull pasem tiče...sem imela pa tut jst predsodke, dokler nisem pri kolegih spoznala ameriškega stafforda in angleškega stafforda...če so pravilno vzgojeni so to zelo igrivi, družabni, prijazni psi. Se mi zdi, da so te pasme sicer vedno bolj popularizirane..upam samo, da pri pravih lastnikih. Po moje, če bi jaz zase zdej kupovala psa, bi verjetno kupila ameriškega staffordshire terierja.

Pa še nekaj...sem že dostikrat slišala o napadu zlatih prinašalcev, vendar veljajo za prijazne in družinske pse, torej t.i. "nenevarno" pasmo, zato se verjetno o tem ne govori/piše. Je pač "nenevarna" pasma...whatever.
bonk.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Bull Terrier je zakon pes. Tako kot se temu psu nasmejiš se pa nobenemu ne, vsaj jaz ga še nisem videl. Prav hecni so in polni pozitivne energije, jaz sem že lep čas zaljubil v njih. Pa kaj, če so ljudem grdi, saj jim je tudi Čepinova lajdra lepa, pa Atomik Harmonik najljubši band...

Jaz sem se odločil, da ga bom nekoč imel, ampak mogoče rajši miniaturnega, ki je pa precej dražji.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
En znanec ga je ravno prejšnji teden pripeljal iz Madžarske...sej to je ta "snoopy-gobček" pasma, ne? Je kolegica zelo pobrskala, da je najdla leglo...v Sloveniji ni bilo nič.

še ima kak kontakt, rodovnik, cena? (lahko na PM)

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Ded, kaj mislim istega pesa?

Našel na netu:

Če si se kdaj vprašala kateri je najmočnejši pes na svetu, je čas, da ti povemo - dogo argentino, oziroma argentinska doga. Beseda teče o edinem psu, ki je iz dvoboja s pumo odšel kot zmagovalec, zato kinološki strokovnjaki trdijo, da je brez dvoma najmočnejši pes na svetu.

Rasa izvira iz argentine, "naredil" pa jo je dr. Antonio Nores Martinez in njegovi potomci. Dobili so jo s križanjem na desetine vrst, med ostalimi tudi pointera, mastifa, bokserja, bulteriera in buldoga. Prvi standard te vrste, je publiciran na koncu štiridesetih let prejšnjega stoletja, deset let potem, ko ga je napisal Martinez.

Tak da toti pes že zgleda tak nesramno ko kaka 18 let stara honda z bad lookom od kakega ponosnega hondaša.

Tisti filmček pač:
naš ovčar je premlato vsakega psa, ki je prišel na dvorišče (pa na kmetih ni malih psov), bal se je pa ene naše mačke, ki ga je enkrat nakrampala, ostalih mačk pa ne.

zaj pa poglej toti film, pa mi povej, če je to normaln pes, če ga bik ne ustavi, pol pa povej, kaj boš ti s svojimi rokami naredo, če se bognedaj zapodi v kakega malega pizdolizca, ki ga vodi ena bakica stara...
pa ne govori o tem, da bo tebe poslušal, ker je sigurno ovčar bolj pameten pes od tega, pa ko je na njivi zaglčedal mačko, srno ali kako drugo žival, ni poslušal nobenega in tudi ubogal ni. no srne so mu spizdile, ostale živali pa ne...

Filmček:

BTW:
kak sploh mate čas za pse?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no na tejli strani zgoraj piše, da ni primeren za družine, kjer sta oba v službah, saj mu je dolgčas in dela škodo pol, če nima nobenega nadzora!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ma pust ti njega, še želvo si naj poleg ubode pa albino zajca ter pitona. Spet nabija...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa 34 let imate že terrierje - kako ste jih pa pred dobo interneta dobili? takrat je bilo še manj farm psov, kot sedaj...