So jo ji dali na levo roko, pa jo je stalno izgubljala ...Pa je dobila punca elektronsko zapestnico, ki ji je omejila gibanje ali se je morala samo javljati na policiji? Če drugo, je v bistvu lahko počela, kar je hotela.
Ne more pa z levo drk atSaj to še vedno lahko...
Kaj ima hisni pripor z javljanjem na policiji?Pa je dobila punca elektronsko zapestnico, ki ji je omejila gibanje ali se je morala samo javljati na policiji? Če drugo, je v bistvu lahko počela, kar je hotela.
Napaka! Od prvega sestrinec, od drugega bratična.Aja, sem mislil, da ti veš, kdo je McGiver ?
Saj smo o tem že pisalu tule, on je sestrična od Sebastiena Abramova, pa bližnji sorodnik Sebastjana Colariča....
Ne ni tu nic verjetno. Prepovedani so obiski v objektu kjer zivis. Torej ne, mama ne sme imeti obiskov tam kjer zivi priprta oseba. Da bi sel k zdravniku rabis dovolilnico preiskovalnega sodnika. Ce je dovolilnica izdana jo sodisce posreduje tudi na policijsko postajo tako da se tocno ve da je bil dovoljen izhod. V trgovino ne smes ker si v PRIPORU. Sam da pac doma.Ja sam obiski lahko pridejo k mami in verjeno lahko greš k zdravniku pa trgovino. Nekaj kot popoln lockdown z 1001 izjemo.
Ne mors kr zbirat kje bos… je dost rigoroznoGlede na to da je zenska pri partnerju in kandidatu za tasta zagala drva, je najbrz lahko izbrala hisni pripor pri njima. Je imela vsaj drvsa nazagana.
Jaz sem imel "hisni pripor" avgusta in del septembra. Se celo nesli so me v hiso in iz hise.
No, a sem imel prav!Ne mors kr zbirat kje bos… je dost rigorozno
Ne vem ker preskakujem vecino tvojih sporocilNo, a sem imel prav!
Glavno, da tega nisiNe vem ker preskakujem vecino tvojih sporocil