V smislu "parih" evrov sem ciljal na to, da mi je roka več vredna, kot ta denar. Ampak, kot rečeno, kakor komu. 1 milijon je sicer veliko denarja, če ga moraš zaslužit (in ga dobivaš mesečno ter sproti porabljaš - vsaj večina). Če pa ga "dobiš" na hitro, je slika malce drugačna.
Statistično je veliko dobitnikov loto zadetkov v kratkem času brez denarja, še celo v minus zabredejo. Pa ne za 100€ ...
No, tako sem hotel napisat, tak je bil moj namen "parih" evrov. Res pa je tudi, da jih bom v svojel lajfu (vsaj jaz) težko zaslužil - oziroma drugače povedano, težko verjetno ... pol milijona do 3/4 milijona je čist realno, milijon in več pa mal "težje" ... nisem ne v politiki, niti v zdravstvu, niti ne dobivam koronskih dodatkov ...
Verjamem, da so ljudje sposobni storit marsikaj za denar. Tud zastonj. Samo tu se ne najdem. Jaz premišljujem še o tem, a naj ubijem zoprno muho, ki mi najeda, al jo raje spustim skoz okno ven ... da bi pa sebi kaj naredil, je pa skor ZF.
Očitno sem prepošten. Mi je uspelo enkrat organizirat eno dobrodelno akcijo tule, se je zbralo več kot 1000€, pa tud centa nisem vzel zase (še mal sem dodal)... al sem prepošten, al pa (kar je še bolj verjetno v trenutnem svetu)
glup. Po mojem je tole zadnje