v franciji strmoglavil airbus

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no jaz teorije zarote nekako ne verjamem, mi je pa cudno, da informacije kapljajo tako nerodno. prvic, zvocne posnetke kabine iz skrinjice po protokolu lahko poslusa le pescica ljudi in drugic, velja stroga prepoved dajanja kakrsnihkoli informacij sploh pa sklepov in podajanja dokoncnih resitev dokler preiskava ni koncana.
tlele pa se uradnega seznama trupel niso dali in se ve tocno ve kaj in kako je potekalo. smrdi po zgodbici. brez orgonskih topov.

wtf?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
+ da govorijo, da so ga slišali normalno dihati.

aja? a mi poves kako slisis cloveka normalno dihati? po mikrofonu, ki je 2m oddaljen od osebe in kjer je precej ostalih sumov. da smo si na jasnem, v kokpitu niso hi-fi naprave s pozlacenimi prikljucki in zlatimi kabli po 200eur/m ampak je namen zgolj snemanje pogovora.

ne izkljucujem, da je imel grozno astmo in pozabil pumpico.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ne vem , mene najbolj moti ,,počasen samomor,, mislim da bi vsak pikiral naravnost proti podnu, pa še, če mu je bilo važno s seboj vzet 150ljudi, mislim da bi si želel še več, če je glih prilika in bi pikiral na mesto, pa bi jih vzel 1500....v smislu, ko razfukaš, razfukaj orng
Jst ne vidim prave logike.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Za takšne denarje je še poštenjak pripravljen lagat in zavajat, kaj šele bogatunska golazen

Mene nihče za noben denar ne more podkupiti, da bi lagal.
Pa govorim od malenkosti. Npr vrednost 1 cent.

Smo pa ljudje različni.
Boš reku, da nisi pripravljen lagat, da bi ti grozila izguba službe, al pa posla, če si privatnik?
ne men govort
ne-ne-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Mislim, da bi se dalo iz spremembe frekvence dihanja hitro razbrati, ali je bil pri zavesti pred trkom, ali ne.
Po moje ni šanse, da se mu zavestnemu frekvenca med približevanjem gori nebi dvignila.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:

Jaz bi se ob to že spotaknil, samo ne vem (norčujte se, ker nimam izkušenj in nisem googlal), ali nezavesten človek diha.

Slovenski strokovnjak je že včeraj povedal,da se na vsakem posnetku "črne" skrinjice sliši vse. Tudi dihanje.

Torej temu verjamem.

Zdaj, ko priskovalci pravijo, da je kopilot dihal nespremenjeno, se mi zdi čudno v smislu, kar sem prej napisal, da se ne spoznam.

Namreč, zdi se mi, da bi se njemu kot edinemu, ki je videl približajočo smrt (pogled iz kabine naprej), le lahko spremenili parametri kot so hitrejše dihanje (posledica hirejšega bitja srca).

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tudi to. prevec nelogicnosti, prehitri zakljucki s precej podrobnostmi. preiskava se pa sploh se zacela ni dobro (odstranjevanje trupel in razbitin ni razskava) niti identificirali niso se vseh trupel?! pa mobitel lepo deluje na avionu, v nizjih sferah.

na nasem sihtu vec casa porabimo za narocilnico za sekret papir kot tole popolno porocilo, ki ga morajo samo se sprintati.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Mislim, da bi se dalo iz spremembe frekvence dihanja hitro razbrati, ali je bil pri zavesti pred trkom, ali ne.
Po moje ni šanse, da se mu zavestnemu frekvenca med približevanjem gori nebi dvignila.

lej ti si pameten, meni logika mi pove, da ni sans posneti dihanje pilotov razen, ce ne trpita za KOPB ali smrcita?! holter EKG pa dvomim, da nosita.
evil.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Boš reku, da nisi pripravljen lagat, da bi ti grozila izguba službe, al pa posla, če si privatnik?
ne men govort
ne-ne-1.gif

Ni šans.

Še nikoli v življenju nisem lagal in ne bom.

Je pa tudi cena za to.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

na nasem sihtu vec casa porabimo za narocilnico za sekret papir kot tole popolno porocilo, ki ga morajo samo se sprintati.

Saj zato pa je Slovenija v riti. Zaradi nesposobnežev in lenuhov, kot ste vi.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Piše "sestrelili v zraku".

Kako pa so razbitine na zgolj 100 x 150 metrov?
V linku je povezava na rt, ki je v tem primeru samo copy/paste iz reuters stran (ruski troli niso bili dejavni)i
http://rt.com/news/165872-military-exercises-planes-disappearing/

http://www.reuters.com/article/2014/06/13/us-europe-airplanes-safety-idUSKBN0EO1CW20140613

Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Ne sam čist resno, a se nobenemu ne zdi čudno, da tako hitro določijo da je samomor, ko da ne obstaja nobene možnosti, da rukne tudi popolnoma zdravega človeka
in če ga je res ruknilo, je krivda za katastrofo v protokolu o prisotnosti in zaklepanju kabine in lastnikom bodo še gate slekli
cheer.gif

Za takšne denarje je še poštenjak pripravljen lagat in zavajat, kaj šele bogatunska golazen

Se mi zdi, da so vsaj trije dali link do odpiranja vrat kokpita v takšnem letalu, kot je strmoglavilo. Si jih nisi ogledal?

Poleg tega se vrata dajo odpreti s kodo, če je znotraj nezavestna oseba.

Če pade pritisk v kabini, se vrata avtomatsko odklenejo. (tuje strani sem bral - nemške).
Zanimiv podatek, danes neumni slo novinarji poročajo samo, da se vrat po 9/11 od zunaj ne da več odpreti.

Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:

aja? a mi poves kako slisis cloveka normalno dihati? po mikrofonu, ki je 2m oddaljen od osebe in kjer je precej ostalih sumov. da smo si na jasnem, v kokpitu niso hi-fi naprave s pozlacenimi prikljucki in zlatimi kabli po 200eur/m ampak je namen zgolj snemanje pogovora.

ne izkljucujem, da je imel grozno astmo in pozabil pumpico.
Dihanje se tako sliši samo če dihaš kot jež ali pole leta star otrok, poleg tega je letalo s prižganimi motorji dokaj glasna zadeva.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:

lej ti si pameten, meni logika mi pove, da ni sans posneti dihanje pilotov razen, ce ne trpita za KOPB ali smrcita?! holter EKG pa dvomim, da nosita.
evil.gif
Ja res, dihanje je nemogoče posneti
smirk-1.gif