Uvoz avtomobila po izbiri!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Oh bitch please.....3 avtomobile sem kupil zase v Nemčiji, bom pa že vedel, da sem vedno nesel sabo dovolj denarja.
stupid-1.gif

Kar poglej privat oglase, vedno je cena lepo bruto, neto ni nikoli omenjena piše pa Mwst nicht ausweisbar, kar je logično, privat oseba ti avta nemore prodati brez davka po neto ceni, firma pa lahko, drugi slovenski firmi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne ni treba, pa to ti je potrdil že kreativni najemi na prejšnji strani. Pokliči to

Ni čudno, da nas nemci ne prebavljajo preveč in da na ebayu prodajalci raje rečejo, da sploh ne misli poslat na jug, če pa nekateri zbrke delate.
uf-1.gif

Te pa vprašam drugače...misliš, da mi bodo kreativni najemi pripeljali tega allroada za 25500€ kot so ga prodajali, s tem, da majo za plačat po tvoje 25580+DMV+stroški uvoza+eko taksa+ homologacija = dobrih 29k€.
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
jst se ne grem več

sem prvlekel kar nekaj strojev dol in sem se zelo dobro naučil kaj pomeni
inkl mwst
exk nmwst
mwst nich auswiesbar

nekateri pa še vedno trdijo svoje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik PoljasevicZ pravi:
Pozdravljeni,

ko si računate stroške uvoza avtomobila, ne glede na to ali vam ga pripeljemo Kreativni najemi ali ne, je pomembno naslednje:

tip kupca: fizična ali pravna oseba
tip prodajalca: fizična ali pravna oseba
tip cene: cena brez izkazanega DDV/cena z izkazanim DDV
starost vozila: mlajše od 6 mesecev in prevoženih več kot 6000 km/ starejše od 6 mesecev in prevoženih več kot 6000 km

Tip motorja: bencinski ali dizelski motor
EUR standard motorja (EUR1-EUR6)
Emisija CO2
Emisija trdih delcev (pri dizelskih motorjih brez filtra trdih delcev)
Prostornina motorja

Kdor želi računat "peš" lahko uporablja povezavo: http://www.kreativni-najemi.si/pages/si/rabljena-vozila/davki.php

Izračun stroškov uvoza če vse za vas opravimo Kreativni najemi (cena do registracije): http://www.kreativni-najemi.si/pages/si/izracuni.php?sub=pridobitev_eu

Če si želite uvoziti/pridobiti avto iz tujine sami in če naredite vse by the book utegnete prihraniti na denarju porabili pa boste določeno količino časa. Ceno vašemu času pa določate sami.

V primeru Audija, ki je predmet analize je pomembna cenovna komponenta DMV, ki pri omenjenem znaša 11% nabavne cene (dizelski motor, emisija CO2 164 g/km).

Lp, Zdravko
Kreativni najemi d.o.o.

vaša storitev je odlična. kako kdo računa in kaj računa je druga zgodba. predvsem pa je nabor vaših storitev pisan in ne bazira samo na uvozu za fizičnega kupca, ki ima na voljo bogat trg preprodajalcev, ali uvoznikov, ampak so tu še dodatne storitve, ki se jih ceni.

kdor išče preprodajalca se z izogibom vam ne bo zaklal, kdor pa išče dodatne storitve, pa jih ne bo našel boljših.

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Koliko sem placal vsako posamezno vozilo?
- BMW X5 40d xDrive > EUR 38000
- Range Rover Sport 3.6 > EUR 39200
- Range Rover Sport Kahn > EUR 72000
- MB E320CDi Estate > EUR 26500
- BMW M3 > EUR 31000
---------------------------------------------------------
Suma sumarum: EUR 206.700,00
=================================
S tem, da so bili vsi kupljeni z vsaj 30% popustom. Imajo pa tudi vozila s 50% popustom. Naprimer RR Kahn je bil 105.000, dobil sem ga za 72000. Vozil 3 tedne in prodal v Italijo za 90000. Oprema, da boli glava.

LP

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
bero1 da ne bo nesporazumov itd sem poklical prodajalca Audi-ja iz oglasov.

NI DDV!!!! torej kot sem ti rekel, napisana (oglaševana) cena je BRUTO s "ddv"! in NE MOREŠ PORAČUNAT DDV (MwSt)! ni nobenih pribitkov več! in ni odbijanja ddv...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Pohvale za trud
zmaga.gif

Meni se ne bi dalo, bi ga samo po nemško-slovenski slovar poslal
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti si bil od nekdaj bl počasen..a ne

kolega ti je govoril o tricah..

vrgel je 6 krat, zadel dve..6 pik.

šteto v normalnem metanju je to 3..dvice..od 6 metov..

50% met

e moj balkanc...matematika ti je..donje selo kot kladuše

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Smeh alko....

Jaz sem to že vedel, saj sem govoril s prodajalcem, ker me je zanimal avto.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne smem. sem metal celo maldost. žoga in koleso je bilo vse kar sem imel. ko so bili zračni alarmi v lj sem s kolegom, šahistom igral 1:1 na dva koša. in vedno je bil boljši.
pol pa en zvin, drug zvin, tretji..pok gležnja..prepoved igranja, tekanja po trdi podlagi.

in potem sem se naučil plavat.

zdej k stiska recesija in ni za motje, se bom naučil spuščat po bregu na gumi

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
@Malecky in alkoholik
Imata prav, sem preveril, malo, pravzaprav fejst sem zamešal
crazy1.gif