Ma sva imela že 101 kombinacijo. Po večini mi je vse zrihtal-pogodbo, papirje in sm plačal in bil jaz kupec. Tako privat, kot avtohiša. OD avtohiše je realno bolj simpl vzet. (manj papirologije)Ampak kupec od svaba si bil ti?
Sam se malo spraševal okoli in dobil dober občutek pri Porsche Interauto. Mogoče naredijo uvoz malo dražje, a naj bi imeli dobro mrežo, avto se pregleda in dobiš 2 letno garancijo nanj. Torej, če ti privlečejo limono, ti 2 leti krijejo popravila, kar pa ni tako slabo. Verjetno pogojujejo redni servis pri njih, to ne vem. Seveda ne vem kako je z njimi realno, ker se uvoza še nisem lotil. Pa zadaj stoji velika firma, ne neki lokalni mafijozo.Katerega "ponudnika" uvoza bi torej priporočali - da imate z njimi dobre izkušnje (tisti, ki niste uvažali sami)?
Jaz sem Kono dobil pri Tealu v Laskem..je pa bolj samo pri EV, pa se to mu bolj Hyundai in tesla ustrezata oziroma ima ustrezne partnerje v nemciji, kjer za "mobile ceno" dobis avto v laskem namesto nekje v nemcijiKaterega "ponudnika" uvoza bi torej priporočali - da imate z njimi dobre izkušnje (tisti, ki niste uvažali sami)?
Nimajo tablic, samo prikolica.Kaj je kdo že kupoval v Italiji?
Kolega gleda Renault Captura LPG, ki ga ni na drugih trgih, ja je enak motor kot v Dacia ah, ampak, Dacia mu ne sede.
Zanima me samo kako je z preizkušnimi tablicami?
Imajo kot v DE ali Sloveniji, rumene tablice?
Ali mora iti na prikolico??
Potem moraš gor in kupit direkt?Govoril sem konkretno o bmw premium selection, ki NE velja ce je vmesni kupec pravna oseba