Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Žena utrgala ketno v kuhinji, uspela priti do dnevne sobe, videla, da so strmoglavili Mubaraka in so se še njej porodile določene ideje.
)
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
če se bo nadaljevalo v stilu žalitev, bomo zaklenili temo
Citat:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
heheh
Prosim??? upam da se moderatorji zavedaji ne resnosti tega stavka
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zelo slabe izkušnje z ženskami na vodilnih položajih. ZELO.
Ponavadi se trudijo skrivati čustva, kao ne bom kazala, da sem žalostna al pa kaj podobnega, ker sem ženska in to od mene pričakujejo. Potem pa popolnoma izgubi čut za človeka, podrejene...mora bit zajebana, tečna, da se vidi, da ni čustvena, kar pa jo ne naredi dobro vodilno osebo.Nimam kaj za rečt. Najhuje pa je, če blizu delata dve ali več žensk na vodilnih položajih. To je vojna v kokošnjaku, ta opravlja to, ta to, ta drka v glavo to, ta to...vse hočejo izjemno spoštovanje, same pa se obnašajo totalno nespoštljivo.
In točno to je. Imaš žensko, ki je odlična pri svojem delu na svojem področju. Hoče višje, hoče vodit oddelek..., pride na mesto vodje in polom. Brez čuta za vodenje, za ljudi, podrejene. Bljak.
Najhujše pa so kakšne piflarke perfekcionistke, ki so požrle vso pamet tega sveta in znajo PRAV VSE. Od A do Ž, vedno "imajo" prav.
Z decom nadrejenim ali če je več vodstvenih na podobnem položaju..., se gre lepo na pivo, komentira miniče od sodelavk ipd... Ni zamer, kuhanja mule, opravljanja....če ti kaj ne paše poveš direkt.
Res je!Citat:
poznam par punc, ki so izobražene spodobne razgledane bolj kot 90%alterjevcev, pa same zatrjuje da ta emancipacije in enakopravnost, pa da bi ženske kao morale biti tudi v moških poklicih in nadomeščat descapa znat šraufat itd, da bo to uniclo družbo. Same se zavedajo, da bodo morale drugače razmišljat, se pobrigat za primarno funkcijo rojevanja, vodenja gospodinjstva in masažo kurca. Pa bo družba še naprej obstajala.
Drugače bo šlo vse skupaj v 3pm, zapomnite si to.
Zakaj? Zato,ker desci radi uživamo življenje, one pa sam bulijo v knjige!Citat:
Ampak vseeno imam jaz ženske od nekdaj za veliko pametnejše od moških ... tudi če pogledam "na oko" statistiko s strednje šole in faksa ... veliko več žensk je uspešnih in z boljšimi ocenami, kot moških ... sicer pa je vedno tako ... teorija je eno, praksa je drugo ...
Pr ns so vse ženske ki vozijo, navadne moškače. Ena se oblači kot moški, druge zgledajo kot moški. In temu reæš ženska?Citat:
hm, ja sej majo žensko šoferko tudi v mbju (avtobusa) ne vpraš, koliko zamud in ostalega sranja, sploh ko je bil sneg zdaj ne vem če še vozi.
Damn right!Citat:
baba ja baba in zmerom bo ostala baba-jasno in glasno--kje je pa njeno mesto se pa itak ve-------------štedilnik in postelja
Kdo vam je kriv, da ste ratal copate? Hočete enakopravnost? Zdj pa jo mejte!!Citat:
Mi smo malo napredni od arabcev, kjer z ženskami delajo kar jim je volja, če misli kaj pametovati ipd ... po vsej aziji ima moški glavno besedo ... zadnjih nekaj let pa se pri nas dogaja, da ženska prevzema glavno besedo v družini ... ded pa samo posluša, pa se smili samemu sebi ... nočeš pa moraš ...
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kot da živimo v kameni dobi.
Se strinjam, da ženske niso kos nekaterim nalogam, ki jih moški obvladajo, tako kot moški niste kos nektarim nalogam, ki jih obvladajo ženske. Eni brez drugih ne moremo in to je to ...
lp