Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kasius Maxi25 je že zasedena
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Večina moških gleda na ženske šovinistično. To se vidi tudi v tej temi. nekaj se napihujejo in delajo frajerje, v bistvu so pa revčki, ki se bojijo vsake samozavestne ženske.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ti se kar tolazi, nic ni narobe z razgledanimi in sposobnimi ženskami, ampak skakanje v moške poklice in razna vodenja, kjer imaš posla tudi z moškimi (še huje s tekmovalnimi in zamerljivimi žesnkami)
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Večina moških gleda na ženske šovinistično. To se vidi tudi v tej temi. nekaj se napihujejo in delajo frajerje, v bistvu so pa revčki, ki se bojijo vsake samozavestne ženske.
ti se kar tolazi, nic ni narobe z razgledanimi in sposobnimi ženskami, ampak skakanje v moške poklice in razna vodenja, kjer imaš posla tudi z moškimi (še huje s tekmovalnimi in zamerljivimi žesnkami) ki imajo šovinistične težave, pač ženska na dolgi rok pogori. In potem ko pogori so pa težave, psihične, fizične zdravje, tablete ju nejm it.
poznam par punc, ki so izobražene spodobne razgledane bolj kot 90%alterjevcev, pa same zatrjuje da ta emancipacije in enakopravnost, pa da bi ženske kao morale biti tudi v moških poklicih in nadomeščat descapa znat šraufat itd, da bo to uniclo družbo. Same se zavedajo, da bodo morale drugače razmišljat, se pobrigat za primarno funkcijo rojevanja, vodenja gospodinjstva in masažo kurca. Pa bo družba še naprej obstajala.
Drugače bo šlo vse skupaj v 3pm, zapomnite si to.
Žensek v politki, super, dokler imajo dober tim in zadeva laufa..zagotovo si pa nočete nakopati diktatorke. Naša politika ima nekaj dobrih primerov, takih in drugačnih.
Te si ga pa sposodi od enega pa ga daj vmes (če je od direktorja še bolje) - boš videla kak se bo hitro dalo fse zmenit.Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:Zato ker nima tiča med nogam, ne morem prlest višje.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ker zadnje čase doživljam precejšno spolno diskriminacijo, me zanima tudi vaše mnenje.
Zdi se mi, da še vedno živimo v času izpred 30 let, ko ženska ni mogla zasedati vodilnih položajev, sploh pa v stroki, ki je bolj primerna za moški spol. Jezna sem ko pes, k nikamor ne pridem ravno zaradi tega mišljenja. Imam popolno vse znanje za prevzemanje vodstvenega položaja in tudi stranke rade sodelujejo z mano - nobenih problemov, samo pohvala. Ampak neeee, nadrejeni nikakor nočejo sprejeti tega, da bi ženska vodila oddelek, ki je tipično moški in bodo raje vzeli enga zunanjega.Sodelavci me podpirajo in se zavedajo, da je to res idiotsko. Nadrejenim en morejo dopovedati, da si to delovno mesto zaslužim in da sem v temu poslu res dobra.
Izjava dneva nadrejenih: Ženska ne more voditi tega.
Matr noooooo. Kje je pravica???? Sama že zdaj vodim vse, le naziv mi manjka in višja plača....ampak neeeeeee. Zato ker nima tiča med nogam, ne morem prlest višje. grrrrrrrrrrrrr
Ok, a se naj s tem sprijaznim? Kako je v vaših podjetjih?
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:Izjava dneva nadrejenih: Ženska ne more voditi tega.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ker zadnje čase doživljam precejšno spolno diskriminacijo, me zanima tudi vaše mnenje.
Zdi se mi, da še vedno živimo v času izpred 30 let, ko ženska ni mogla zasedati vodilnih položajev, sploh pa v stroki, ki je bolj primerna za moški spol. Jezna sem ko pes, k nikamor ne pridem ravno zaradi tega mišljenja. Imam popolno vse znanje za prevzemanje vodstvenega položaja in tudi stranke rade sodelujejo z mano - nobenih problemov, samo pohvala. Ampak neeee, nadrejeni nikakor nočejo sprejeti tega, da bi ženska vodila oddelek, ki je tipično moški in bodo raje vzeli enga zunanjega.Sodelavci me podpirajo in se zavedajo, da je to res idiotsko. Nadrejenim en morejo dopovedati, da si to delovno mesto zaslužim in da sem v temu poslu res dobra.
Izjava dneva nadrejenih: Ženska ne more voditi tega.
Matr noooooo. Kje je pravica???? Sama že zdaj vodim vse, le naziv mi manjka in višja plača....ampak neeeeeee. Zato ker nima tiča med nogam, ne morem prlest višje. grrrrrrrrrrrrr
Ok, a se naj s tem sprijaznim? Kako je v vaših podjetjih?
Kaznivo je povedati resnico?Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:Izjava dneva nadrejenih: Ženska ne more voditi tega.
Tole je kaznivo, tako da naj ti da kdo tole pisno v roke, če upa, kot je že nekdo predlagal