Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Hvala...

Nekako me še vedno "pritegne" GC Caliber 17. Ura mi je fantastična, lepo sede na roko in izgleda super
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Mitja Gaspari, ki se na TV pojavlja z eno veliko nagravžno šrortno plastično uro in to na sicer brezhibni obleki. Bolje da bi bil brez...

Guverner je bil na tiskovni konferenci po (in o) uvedbi evra leta 2007 postavljen polek bajuka in levo roko mu je krasila
po moji zelo nestrokovni oceni Longines-ka, bi pa kaj se tiče modela ugibal. Tak da tam se je sigurno "stegnil" za 2 jurčka...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik criptus pravi:

Pol bi jaz raje Certino;

Če pa že mora bit lonđinka, pol bi pa jaz agasijevo zadevo (mislim da ta posebno za ameriški trg; leto 2005/06)
le da bi jo vzel v "dež" modri barvi z temnim paskom, jaz sem si jo hotel kupit ko sem bil tam pa se nato nisem odločil,
cena pa je bila brez davka okol našega jurčka.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Eno vprašanje. Kam se rangirajo ure Candino? Urar pravi, da so super urce, cenovno so malo pod radotom.

Gledam pa model C6504/2

small_ctc1228358859.jpg

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Candino so kar v redu urce, čeprav nič posebej zanimive. Se mi zdi da ciljajo bolj na žensko publiko...

Nekako so malo zaspali, sedaj po novem so v Festina Group skupaj z Jaguar.

Mi smo eno pred 15 leti prinesli iz Avstrije mami za darilo. Še zdaj gre kot navita ;-) (čeprav je kot večina ženskih ur kvarčna). Ima modro luneto, tako, kot jih imajo trentuno BVLGARI ure, skratka za takrat je bila kar malo futuristična.

Taka kot je tale, le da je okrogla:
wunsch_adonis_0.jpg

Nazadnje urejeno:

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Paneraike so prav posebne ker so ti všeč ali pa ne. Če ti niso pa ti postanejo ;-)

Meni ustreza:
-avtomatic
-vdrta števičnica
-datum

Vse ostalo pa itaq dobiš v paketu...

1231776151065_PAM312%20DETT1.jpg

Mimogrede, Fan Paneraik je tudi poznani frizer Sašo Mali.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik criptus pravi:

13.gif

Sicer pa zelo zanimive ure.

Sašo mali je zelo poznan in priznan ljubljanski mojster friziranja, mislim da jih ima okol 40, pravi umetnik.
Ni čudno da je fan teh ur, so samo za izbran okus in tiste ki vedo kaj je dobra ura za normalen denar.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sem trdno odločen da bom imel vsaj 3 panerajke in ene 10 pasčkov in to v roku naslednjih 6-7 let, eno pa do konca leta
pa če preživim samo ob krompirju in vodi.

Bom pa začel s čisto klasiko: (le v rjavi barvi + datum s povečevalnim)

Takoj naslednji projekt v roku 2 let pa vzamem zadevo z:

Bi pa vrjetno moral za nakup prodat brajta in omego + doplačilo seveda, ampak to je vredno vsakega evra.
Rad bi jo imel že danes, oz. pred nakupom omege, ampak doma ravno nimajo nekega posluha za moje
zbirateljske navdihe, tako da zadevo financiram sam, kok pač skoz mesece našparamo.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik criptus pravi:

13.gif

Sicer pa zelo zanimive ure.

Sašo mali je zelo poznan in priznan ljubljanski mojster friziranja, mislim da jih ima okol 40, pravi umetnik.
Ni čudno da je fan teh ur, so samo za izbran okus in tiste ki vedo kaj je dobra ura za normalen denar.

Ima jih max 35, čeprav se zdi da jih ima več. Paneraika mu precej sede k pojavi, saj bi ga komot menjal za Banderasa... Tako da ženske pejte si ga pogledat
grims-1.gif

Psst. Paneraiko ma tut Romih...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še ena ...

orlando-bloom-et-sa-panerai-dans-elizabethtown.jpg

Sicer pa so bile te Paneraike zelo popularne kakšne dve leti nazaj, ko so bile velike ure v modi.

So lepe, samo moraš imeti za moje pojme dovolj široko zapestje, da ti sploh paše gor.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sicer se pa na tej sliki, ki jo je prilepil mhmm v sosednji temi, tudi lepo vidi urica.
smile-1.gif

milan.jpg

Rolex-Submariner.jpg

Za moje pojme še vedno ena izmed najlepše oblikovanih klasik, ki bi jo najraje imel ... Čeprav jo ima praktično "vsak" Američan.
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.