Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pojdi enkrat skozi temo, si je malcom v tem času ubodel 3 ure, sitnica cca. dobrih 3000€ po mojih izračunih.
wink-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.004
113
kod Džej-Zija
Saj vem, da mu 3 k€ ne predstavlja težav, pa čeprav baje nima niti za pijačo. Odgovarjam na to, da mX pravi, da ima rad fully packed uro. Potem pa naj kupi res tako.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zakaj si pa ne ubodeš ene res pametne ure? Namig: Suunto X10.
evil.gif

Nisem jaz po okusu te ure.
smile-1.gif

Mam pa citizenko, ki dela vse sama, od časovnih pasov, do sukanja kazalcev, ve kdaj je 28/19 februar oz 30 ali 31 v mesecu....
smile-1.gif

Samo jo bolj poredko nadenem na roko.

Zdaj šparamo za Panerajko. Jaz, pes pa nova baba, vsi trije smo na dijeti, kruh in voda + krompir.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.004
113
kod Džej-Zija
Tale Suunto zna vse to in še vse kaj drugega. Stavim, da ne moreš Citizenke priklopit na PC in dol potegnit narejene trase.
grims-1.gif
Pa kompasa (3D kompenziranega), višinomera, termometra, .... , zagotovo tudi nima.

Omenjam zato, da si to reč čim prej omisliš, da boš imel v svoji zbirki en resničen multipraktik.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Tale Suunto zna vse to in še vse kaj drugega. Stavim, da ne moreš Citizenke priklopit na PC in dol potegnit narejene trase.
grims-1.gif
Pa kompasa (3D kompenziranega), višinomera, termometra, .... , zagotovo tudi nima.

Omenjam zato, da si to reč čim prej omisliš, da boš imel v svoji zbirki en resničen multipraktik.
grin1.gif

in kaj ti to pomaga, če je edina oblika rekreacije tekanje po fuzbal štadionu in od enga do drugega kafiča? da te baba kontrolira kje si bil?
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
grims-1.gif

grin1.gif

Logično da ne! To citizenko sem kupil, ker je edina bla na oko "kolko tolko" in ni bila večja kot igralni žeton,
da sem z njo lahko delal na ruleti. Itak da je nemorem priklopit na kompo in podobno. Sem pa študiral da bi jo kupil,
ker sem občasen jogger in squash-ist&fucbaler, in bi mi bitje srca & podobno prišlo prav, ampak kok se poznam bi to koristil
en teden, pol bi jo pa parkiral na polico k ostalim pa na roko samo še tu pa tam. Vrjamem pa, da zadeva zna 5x več
kot najjača omega za par 10k€,...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Vidim, da piše ja...

Če si "zmerim" zapestje mam nekje dobre 6cm premera, ampak...težko je oceniti, kako bi zadeva zgledala v živo...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če ti je všeč na sliki, ti bo na roki še 1x bolj, vrjami!

In danes je končno prišel ,dan ko je prišel moj naročeni Audemars piguet royal-oak-offshore-tour-auto-2009.
Kako se vam zdi?
680250-royal-oak-offshore-tour-auto-2009-chrono-audemars-piguet-watch.jpg

Priponke

• 680250-royal-oak-offshore-tour-auto-2009-chrono-audemars-piguet-watch.jpg
    680250-royal-oak-offshore-tour-auto-2009-chrono-audemars-piguet-watch.jpg
    73 KB · Ogledi: 228

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
V čem je finta, da so te ruske ure za desne roke? Je kaj praktičnega v tem, ali je pač zgolj "način nošenja"?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
V čem je finta, da so te ruske ure za desne roke? Je kaj praktičnega v tem, ali je pač zgolj "način nošenja"?

Težko rečem. Navada? Način? Vsakemu svoje; na Putinu sem opazil vsaj 5 različnih ur, torej jih ima tam ene 15,
in redno menjava levo in desno roko. Moj poljot je delan za desno. Tut sam nosim vse moje ure na desni, čeprav je to
baje izredno neprimerno za seamasterja, sploh če si desničar. Kakorkoli, pomoje gre za eno bedno finto, kot zakaj angleži vozijo
po nasprotni strani
smile-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zelo lep, seveda. Ampak če lahko pripomnim, preveč mi je kopiran od merserja.

Ne šimfam, niti slučajno, le podajam svoje mnenje. Sicer pa lep kos!

2.jpg

Kaj ,če je pa obratno?
Audemars ima ta model že dolgo samo barve spremenijo in malo številčnico.
Če se pa malo spoznaš na urce pa ni primerjave med tema dvema urama.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Tole bo zdaj zelo noobish vprašanje, ali [censored] ga
smile-1.gif

Kaj je finta kronografov, zakaj se ene ure imenujejo tako?

Potem pa me še zanima konkretno tale ura:

http://www.poljot24.de/en/pd1236194437.htm?categoryId=2

Naj bi bila "avtomatska", navijanje. Me pa je zmotilo tole:

Citat:

hour and a power reserve of 31 hours

A to pomeni da dela "brez navijanja" le 31 ur? Uro namreč nameravam nositi le občasno in je teh 31 ur občutno premalo, če je res to tale podatek?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.