Galay S sem nesel na RAM2 servis v btc, ker ko polnim gsm pravi da je polen, ko ga odklopim pravi da je prazen. Ni problema ob predaji, me klicejo in pravijo da imajo slabo novico, da ima gsm korozirane kontakte in se kaj na plati in da je bil v vodi, jest jim pa trdim po svoje da gsm ni bil niti na dezju, kar je tudi res. Sem mu rekel da je mozno edino da ga je kaksna vlaga unicla k je tako vreme, mislim kaj ce bi bil pa gsm cez noc na mizi na pikniku k so take spremembe temperature, to pomeni da bi crknu nasledn dan, kaksen gsm je to? Seveda pravi dec da ni zarad vage ampak zarad vode, zdej mi pa povejte kaj je cloveku za narest ce ve da gsm ni bil v vodi niti izpostavljen dezju. Kako zavraga so lahko tako 100% prepricani v svoj prav?
Kaj mi je narediti ce mi je sploh kaj za narest, kako naj se zdej driblam z njimi, ali je kdo visji od ram 2 ??
Pac hocejo 180eur za popravilo, ker bi vrjetno menjal celo vezje al akj jest vem.
Kaj mi je narediti ce mi je sploh kaj za narest, kako naj se zdej driblam z njimi, ali je kdo visji od ram 2 ??
Pac hocejo 180eur za popravilo, ker bi vrjetno menjal celo vezje al akj jest vem.
Nazadnje urejeno: