Union Olimpija 2009/10

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Bolj kot gledam posnetek, bolj se mi zdi da sta Ožbolta nardila una dva geeka iz Mythbustersov. Ker normalnemu človeku bi 100% počla kaka kost ob takem hitu.
Sicer pa Batiste pravi, da po srcu ni hudoben. Je pa očitno še nezbrušen diamant, padel z veje. Divji nagon.press
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sedaj je prenos oz. ponovitev včerajšne tekme na kanalu športklub, če ima kdo čas in možnost gledat.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Vilfanu se je skoraj zmešalo na koncu tekme, sem sedel za njim v dvorani, kaj vse je tip počel med tekmo, enkar je od samga skakanja in vriskanja padel s stola. Novinarji zraven so samo gledali in se smejali. Tekma je pa itak bla huda. To Olimpija, zdej mora past še CSKA...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
No, danes proti Hemofarmu ni šlo. Se vidi, da so se mal iztrošl v četrtek. Je pa pomoje Zdovc mal zajebu to tekmo, ker je predolgo pustil notri Perrya, premalo v zadnji četrtini pa Šermandinija. Tudi ne vem, zakaj več ne špila saj v NLB Murič.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Mislim, da se je na tekmi proti Hemofarmu lepo videlo, da Olimpija nima menjave za Ožbolta in Ilijevskega.
Perry in un finc nista primerna tudi za NLB ligo. OK finc je še mlad in je investicija v prihodnost ampak Perry?
Verjetno malo denarja in malo basketa.
Drugače pa ta ekipa lahko doseže kar spodoben rezultat če nebo spet razpada ekipe ali pa poškodb (predvsem na bekih).

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Mislim, da se je na tekmi proti Hemofarmu lepo videlo, da Olimpija nima menjave za Ožbolta in Ilijevskega.
Perry in un finc nista primerna tudi za NLB ligo. OK finc je še mlad in je investicija v prihodnost ampak Perry?
Verjetno malo denarja in malo basketa.
Drugače pa ta ekipa lahko doseže kar spodoben rezultat če nebo spet razpada ekipe ali pa poškodb (predvsem na bekih).

Perry-ja naj pošljejo nazaj domov.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Nevem če bi kar tako čez Zdovca. Res, da do sedaj še ni postavil nobenega mladega igralca v Olimpija (Klobučarja delno ampak še ta je bil nastavljen prej in še preden je kaj vrhunskega pokazal je šel) ampak trenutno ima od SLO mladih Sirnika in Muriča. Murič ima smolo ker na njegovem mestu krila igrata še Vrkič in Gregory. Po mojem mnenju oba rabita še kar nekaj tekem, da pokažeta svoj maximum. Predvsem Vrkič ima v sebi nekaj a je še zelo neizdelano. Predvsem mi je všeč da ne popusti. Pa ne pozabit, da je Murič prišel iz zelo povprečne SLO lige in je preskok zelo velik. Upam pa tudi, da mu bo Zdovc dal priložnost proti kakšni lažji ekipi (pa ne zadnjih 12 sekund prve četrtine ampak konkretno) v NLB ligi. Pa da vidimo kaj zna. V evropi pa mislim, da ga letos še ni realni pričakovati v kakšni vidni vlogi. Sploh če mislijo, da je vstop v drugi krog realen cilj.
Mene bolj moti Lorbek (je verjetno ata peneze obljubil), Perry in Anagonje. Od njih ni nič. Če rabijo številke nosit so mladinci primerni za to. Pa še cenejši so od američanov.
Sem pa pred časom (v časi priprav reprezentance) govoril z osebo, ki v enem od naših prvoligašev spremlja mladince in mlajše igralce. Njegovo mnenje je, da naj sedaj uživamo še v zadnjih vzdihljajih reprezentance, ker sledi ena ogromna luknja. Brata Dragič in Murič (no vsaj upam) sta premalo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
jap MULTICAST TV
smile-1.gif

Ja Moskva 2 uri pred nami? :p

Točno kateri program?

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Mal bo zmankal... sej so nadoknadl 15 pik, sam bo zmankalo časa... Škoda, da vedno tako zaspano začnejo
frown-1.gif