Union Olimpija 2009/10

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Lepa, kljub mutenju sodnikov. Kaksno sojenje je to, morali bi sestaviti "video mesnice" n jih poslati na ULEB, da se malo zamislijo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
dobr so špilal.svaka jim čast.čerpav so sodniki hotel potek tekme malo drugače speljat jim ni ratal.
res nešporten favlnad ožboltom
10.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne tisto je bila direktna izključitev, pa zdaj na koncu tud niso hotli piskat favla nad diamantidisom, dokler ni bil v metu...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Enkratno na tekmi, noro smo se drl.....komaj imam glas......ole ole ole
smile-1.gif

KDAJ JE POSNETEK ????

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A še imaš glas??
Drugič malo bolj navijaj
smile-1.gif

Super, super in špe enkrat super. Upam, da bo tole trajal čim dlje in da nebo kakšnih poškodb.
Batisti pa želim, da mu nek slon stopi namenoma na pisker. Ampak je Obradovič star maček ga je poslov opravičiti se kot osnovnošolčka on pa zmedeno Ožbolta po igrišču išče. Zleda v đrk lendu nimajo garminov.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
KSZ

Če ne bi bil un Pinkley (pinky, al kva je že) tolk štorast, bi blo že prej lahko konc ...

Drugač pa končnica tekme za persene žret ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja al pa če bi dal namesto 16 pik samo 10, bi lahko tud blo prej konc
bonk.gif

Točno tako, Pinkney je bil prvi strelec Olimpije, tako da ga ne moremo niti slučajno sodit po dveh zgrešenih prostih mestih.

Drugače pa VSA ČAST celi ekipi Olimpije!

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Nisem sodil po dveh zgrešenih metih, pač pa po napetosti v končnici tekme.
In, nikakor ni bil namen očrniti igralca za slabo igro, ker to ni bila, temveč sem podal mnenje, da bi blo lahko že vsehga prej konec ... samo to.
Se vidi, da ste v športnem kotičku preveč nestrpni do "drugače mislečih"

OUT

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
... tako razmišljanje je povsem zgrešeno, lahko pa naši nebi druge četrtine dobili z tolk in tolk pikami razlike, al pa grki tretje, pa bi blo lih tako prej konc

s tem da sploh ni nujno, da bi tista prosta odločila tekmo, bi pač diamantidis eno trico zabulal in bi bli podaljški z njihovim izenačenjem, ne našim...

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Nisem sodil po dveh zgrešenih metih, pač pa po napetosti v končnici tekme.
In, nikakor ni bil namen očrniti igralca za slabo igro, ker to ni bila, temveč sem podal mnenje, da bi blo lahko že vsehga prej konec ... samo to.
Se vidi, da ste v športnem kotičku preveč nestrpni do "drugače mislečih"

OUT

Osebno nisem do nikogar nestrpen! Kot pravi KillaKHAN gre za napačno razmišljanje...

Kaj vse na tem planetu bi bilo drugače, če ne bi bilo ČE-ja zraven...
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če sem ga prav razumel po TVju je skočil v zrak (mislim da takrat, ko je ilievki zadel za podaljšek) vrgel stol po tleh in skor potrgal kable za slušalke in mikrofon
grin1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem ga razumel, da je ob košu skočil in potegnil stol za sabo, potem pa padel po tleh in nadaljeval s komentiranjem.
hysterical-1.gif

Mislim, da nas je takrat kar nekaj skočilo in pri nekaterih sem imel občutek, da so imeli tak odriv kot Jordan
smile-1.gif