Union Olimpija 2009/10

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ta bolši je bil pa ilievski, ki je dobil v bistvu ukradeno žogo od ožbolta, pobral, zadel in potem proti ožboltu tisto "ja normalno da sem zadel, ni ga lažjega :D)

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A tak občutek si dobil?
Jest sem imel občutek, da je Ožbolt že skoraj zgubil žogo jo komaj skotalikal do Ilijevskega, ki mu je bilo pa žal, da ni metal za 3.

No ja sej je vseeno.

Sam pa na vsaki tekmi občodujem Obradoviča kako se mirno sprehaja čez pol igrišča in sodniki ga samo lepo prosijo naj se vrne na klop. Sodnike je kar naprej pošiljal v rodne kraje in so samo tupo gledal. To je avtoriteta.
Jure si več kot 10 cm do črte že skor ne upa odkar je lansko leto letel iz dvorane.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Kapo dol fantom za borbeno igro do konca
cheer.gif

Mi je kar žal, da nisem mogel gledat tekme...jebeštrga, ko TVSLO ne prenaša tega
smirk-1.gif

Zdej pa nekej glede tistega udarca in krvavega dresa...
1. A je kje posnetek udarca?
2. A ni tko, da more zamenjat dres, če je krvav? Pa da ga morjo vsaj mal igralca zašit preden gre nazaj v igro? Ker kokr sm gledal slike je bil Ožbolt tak, kot da bi z ringa prišel
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ožbolt je bil tak, kot da bi bil za halloween oblečen
grin1.gif

za dres ne vem, je pa potem po enih prostih moral ven iz igre, ker mu je spet začela kri tečt

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
meni je čudno to, da je sodnik to videl in označil kot nešportno osebno namesto direktne izključitve...

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Meni je bilo cudno, da sem ga v podaljsku spet videl v ekipi. Zadnjo cetrtino sem poslusal po radiu in tam je komentator rekel, da je bil Batist izkljucen...

sicer pa je Ilievski po zadetem metu za podaljsek Sasu rekel, da bi mu moral podati na trojko, da je bil siguren da bo zadel (vir rtvslo.si)
grin1.gif

"Občutek je vsekakor lep. Sašu sem celo rekel, zakaj mi ni podal, ko sem bil sam na trojki, saj sem bil prepričan, da bom zadel. Tudi tako se je na koncu dobro izšlo. Vsa ekipa je bila na visokem nivoju in seveda tudi podpora naših navijačev je bila izvrstna. Še enkrat bi rekel hvala navijačem. Upam, da smo se jim z zmago oddolžili za to. Zdaj lahko le upamo, da bo čim večkrat tako."

EDIT: evo gif prekrska
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sedaj bomo pa videli kaj pomeni Panatinajkos v eurobasketu. Če za tole Batista ne dobi ene hude kazni klub izsiljenem opravičilu.
Potem lahko pričakujemo na naslednji tekmi igralce, ki bodo podkovani tudi v karate udarcih.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Upam, da v Stožicah čim prej nabavijo tudi glavni semafor pod stropom in si omislijo enega DOBREGA animatorja, ki bi preko ekrana pozival publiko k vsklajenem navijanju.
Ko je Jagoda dobil priznanje za MVP je večina ploskala in le nekaj se nas je drlo MVP MVP. Bi bilo fenomenalno slišat kako se 13000 ljudi dere. Sploh bi bila to velika čast za igralca.
Pa tudi svinjarijo od Batiste bi lahko pokazal (če to sploh dovoljuje liga) in potem bi Batisto morali v spremstvu policije odpeljati.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Tekma je bla fenomenalna, ki se je nadaljevala še pozno v noč v skeletu v režiji Pinkney, Gregory in Perry
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
A še imaš glas??
Drugič malo bolj navijaj
smile-1.gif

Super, super in špe enkrat super. Upam, da bo tole trajal čim dlje in da nebo kakšnih poškodb.
Batisti pa želim, da mu nek slon stopi namenoma na pisker. Ampak je Obradovič star maček ga je poslov opravičiti se kot osnovnošolčka on pa zmedeno Ožbolta po igrišču išče. Zleda v đrk lendu nimajo garminov.

komaj glasilke delajo...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem ga razumel, da je ob košu skočil in potegnil stol za sabo, potem pa padel po tleh in nadaljeval s komentiranjem.
hysterical-1.gif

Mislim, da nas je takrat kar nekaj skočilo in pri nekaterih sem imel občutek, da so imeli tak odriv kot Jordan
smile-1.gif

Takrat je dvorana ekplodirala...jaz sem bil tam na prostoru za snemanje....A1 ...smo celo tekmo stal in norel OLE OLE....
cheer.gif
V življenje ni bilo boljše tekme in navijanja resno.....pa sem bil že nekaj krat na evroligi....

TOLE JE BILO ICE-TEA FENOMENALE
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Denis Avdič iz Radia 1 je klical v Panathinaikos in pustil sporočilo za Baptista... za crknit...
smile-1.gif
))