Nemški, italijanski in francoski avtomobilski industriji... Saj posledično, bi nekaj malega kanilo tudi nazaj, ampak jaz tega ne odobravam. Malo se spoznam tudi na traktorje in bežen pogled na situacijo zadnjih nekaj let mi kaže, da so razna EU nepovratna sredstva pač stroje podražila, cena za končnega kupca je skoraj enaka, opomogla pa si je industrija... Zakaj pa ne bi država pomagala podjetjem v katerih delam jaz ali ti?Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi: ... komu bi pa pri nas koristlo to?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Odpada kolikor vem ni treba plačat? vsaj oglašujejo brezplačne odvoze....
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zakaj pa ne bi država pomagala podjetjem v katerih delam jaz ali ti?
Jaz prosim državo in EU, naj mi nikar ne pomaga. Naj mi prosim samo manj vzame...
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Ja je vreden 1000€, ampak je predolg za te čase. Bo treba iti Pod Lipco, tam imajo rajše dolge avte.
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ajde, recimo da Slovenija ponudi 1500€ vsakemu, k zamenja svoj avto.
Koliko tukaj bi vas sprejelo to ponudbo? Moraš imet staro garo in bit pripravljen recimo kupit nov avto za 10k. Precejšen preskok, če vprašaš mene. Večina, ki bi zagrabila za to, bi zagrabila z istim razlogom kot pri vročih cenah, razprodajah ipd. - ker bi kupovali popust, ne avtomobila.
Oziroma še več - če že imaš avto za 1500€, si v tem primeru na "nuli". Splačalo bi se ti v primeru lastništva avtomobila za 100, 200€. Lastniki teh pa ponavadi ne kupujejo novih avtomobilov, ali pač?
B.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj potem 15 let stara jajca v kakšni ukojebini jih samo pokličem, pa pridejo po njega?
podpišem pa naložjo in adijo?
nevem če gre to tako