Naslednje kolo si kupi specialko ... Rabljeno dobiš na bolhi za par sto evrov ... Sicer ne kaj preveč vrhunsko ampak že dobro - bolj rekreativno.
Jaz mam še eno specialko doma, ki sem jo prej imel ... če te kaj zanima ... prodam jo za ... hm ... 1000 eur. Karbonsko z Dura Ace opremo, pa skoraj 10 let je kolo staro, prevoženih pa ima najmanj 50.000 km, okvir je seveda malo opraskan, felne menjane par let nazaj pa modro-bele barve je in 20 brzinec ... 10x2x ...
Sicer ma to kolo zaj moja, ampak ona če se sredi sezone pelje enkrat na teden, je že čudež ... jaz, za primerjavo, ob normalnem vremenu (lepem) naredim najmanj 50km, če je deževno ali nikakšno, pa 10 ali 20 ...
Če pa res hočeš tako kolo, "dobro bi bilo če ima kolo kakšno prestavo", pa dobiš takšna kolesa za zelo majhen denar ... 50 eur.
Glede sejma ... mogoče pa si ga že zamudil ali pa si prehitro prišel
.
Naslednjič na kolo mej pasko kot na svojo glavo ... Jaz če se stavim v gostilni s kolesom, more obvezno imeti teraso, da imam kolo meter stran od sebe in da vidim, če bi kdo kaj preveč radoveden bil ...
Sem pa že neštetokrat videl, da ljudje svoja kolesa, vredna par tisočakov, puščajo kar postavljene na steno in grejo v trgovino .. frajerji ... potem pa nekateri jočejo, da so mu kolo ukradli ...