Ukradeno kolo Scott Aspect 20 bele barve!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne znaš brat. Vse se proda nad ceno in ne prodaja. Folk plača 300€ za bajke, ki se na bolhi za 150€ prodajajo. Ali pa 50€ za bajke, ki gredo na bolhi za 20€.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ravno kupujem neko rabljeno kolo in gledam tudi po bolhi. Upam da ne naletim na ukradenega od tgrzana ker potem bo:

Vseeno mi je ali je kupec ali tat, treba je sprobati boksarja in metuljčka ...

Super res, najbolje da kar zaštihaš enega in potem še ugotoviš da niti ni bilo tvoje kolo. Res se mi gnusijo tatovi koles ampak kako za vraga naj nabavim kolo za na vikend za parkrat na leto in sem 100% da ni ukraden? Novega za 500 in več evrov pa žal ne bom kupoval za tistih nekaj dni na leto.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za 200€ dobiš že spodobno rabljeno kolo, za katerega se ve, da ni ukradeno. Če ga pa kupiš nekje na deželi si pa še bolj lahko prepričan.

Valjda pa ne boš šel po skoraj novo DH kolo k enemu čapcu v Fužine, ki kakega hriba še od blizu videl ni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne znaš brat. Vse se proda nad ceno in ne prodaja. Folk plača 300€ za bajke, ki se na bolhi za 150€ prodajajo. Ali pa 50€ za bajke, ki gredo na bolhi za 20€.

torej so kupci debilni?
confused-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.264
9.891
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:ampak kako za vraga naj nabavim kolo za na vikend za parkrat na leto in sem 100% da ni ukraden?
Ne moreš bit, razen če ti tip da zraven račun. Zato pa kupi obrazec za kupoprodajno pogodbo v knjigarni za par centov in potem to spišita s prodajalcev. Zraven naj ti da osebno, da si prepišeš vse podatke gor. Če bo začel mutit, je že en slab znak. Če ne bo in te pride policija obiskat, boš pa imel vsaj en papir, čeprav verjetno ne bo dosti pomagal.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:

torej so kupci debilni?
confused-1.gif

In to konkretno debilni. Sem enkrat bil tam iz firbca, ker je policijska glih cez cesto. Prodaja se dobesedno odpad, bedaki pa se tam skoraj stepejo za to

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:

torej so kupci debilni?
confused-1.gif

In to konkretno debilni. Sem enkrat bil tam iz firbca, ker je policijska glih cez cesto. Prodaja se dobesedno odpad, bedaki pa se tam skoraj stepejo za to

Točno tako. Se kar vidi kaka klientela je. Padejo v stavno vojno in ne poznajo konca. Tri stvari so bile, ki se jih je splačalo kupit(od 70) pa so vse šle za vsaj 100€ preveč. Tako da potem nisem nikdar več niti pogledat šel.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ja, specialke za vožnjo po centru gotovo ne bom kupoval, ampak kolo iz druge roke, katerega ne bom obžaloval, če ga ukradejo. Danes sem bil v novih jaršah, btc, povšetova, vrazov trg... povsod slaba izbira rabljenih koles, tista ki so so pa precenjena, mi je pa jasno da morajo pač prodajalci živet od marž....

Tisto glede štihanja je bila šala, sem pa danes že obrnu tut eno kolo na glavo, identično kot moje bivše kolo, samo drugačne prestave... na žalost ni bilo moje...

No, evo to do zdej sm napisau ob 17.00, pol sm pa med pisanjem zasledil oglas na bolhi za gorsko kolo scott, tko da ga že mam doma parkiranga, cena dobra, preverjen prodajalec,... VESEU k kitara!!!

No, un k ma mojo Univego, pa nj se še zmeri pazi =)!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Enkrat si napisal, da se veliko voziš s kolesom, zato sem ti priporočil specialko. :p
Da bi enkrat v tednu hotel narediti malo daljšo turo, tam 50km, potem je za specialko res metanje denarja stran. Za po mestu je tudi stari dobri pony v redu.
wink-1.gif

Saj pa ne rabiš čisto istega kolesa, ali? Jaz sem prej imel karbonskega z dura ace opremo, zdaj pa je mam pa opremo Ultegro, ki je za razred slabša od dura ace
tongue-1.gif
...
Takega mam samo da je malo druge bave ... moj je črno-rumene-bele barve, lepši od tega
wink-1.gif

Takrat sta mi pač tisto kolo starša kupila, sem bil 16. let star ... zdaj pa sem si mogel sam kupiti, pa je glede opreme za razred slabši, je pa boljši, kar se trpežnosti tiče.

Je pa pri meni zagotovo nekaj ... nikoli več ne kupim trekinga ali navadnega kolesa ... vedno specialko, pa če tudi bom par let brez kolesa.

Ti pa če kdaj še kolo najdeš, direkt policiji javi, niti se ne pogovarjaj pred tem z onim, ki ga bo imel ... Ampak dvomim, ker kdor ukrade kolo, ga bo nekam daleč prodal in že mogoče v naprej zmenjeni "stranki". Razen če je kot oni kanadski slovenec, ki je imel doma shranjenih na tisoče ukradenih koles.
wink-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Seveda se vozim veliko s kolesom, vendar mi tega trekiniga na srečo niso ukradli (trkam na les), ker ga nikjer ne puščam. Ukradli so mi kolo, ki ga uporabljam za vsakodnevne potrebe prevoza na delovno mesto.

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
V Medvodah (tam.. cesta na Svetje, ležeči policaji,.. naselje hiš na levi) je en možakar, ki prodaja rabljena kolesa; pred prodajo vse poštima. Mislim da jih fura iz Avstrije (staro za novo); za cca 50 EUR dobiš tip top moško kolo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja jest sem pa kupil enkrat zensko kolo, od tega modela k jih s kombijem okrog vozi, pa nevem no tak mutibaric deluje da je joj. Kupil sem pa roga dost rjavga, mehansko delujoc vizuelno pa kr mal za postimat. Za isti denar se da kupiti od fizicnih oseb taka kolesa.

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Se vidi da krade svoje kolo in da ga je navajen. Kdorkoli drug bi sunil tako kolo (fixed gear, brez zavor) bi še pred prvim ovinkom pristal na zobeh. V SLO takega kolesa ni treba zaklepat. Če ga ni tam kjer si ga pustil je pa najdlje v radiju 100m (poleg kretena, ki se je razbil z njim).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Isti bicikl kot moj edino z crnim bidonom sem videl v portorozu ko se je vozil proti klancu do pirana a sem ga tam zaradi teme in fajne pijanosti zgubil. Ponavad se ga hitro prepozna po belih vilcah ki pa niso nic extra a kot gledam teh koles sploh ni tako veliko.
Seveda ni nic nujno da je bicikl moj,sam da vem kje je in da se obisce lastnika in preveri.

A je kaksen primorec tukaj k bi malo uc vrgu na omenjen bicikl?

Nazadnje urejeno: