Ukradeno kolo Scott Aspect 20 bele barve!

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Spizdil so ga iz kolesarnice , nekdo s kljucem, pac mam 2 na sumu ker ostalih teh starosti ni, sam nevem, nocem prehitro sklepat

Zaradi tega sem imel velike bitke... ni šanse da pustim v blokovskem naselju nov bicikel v kolesarnici ali v garaži... vsak dan ljudje k nimajo nč v lajfu za počet visijo po oknih in opazujejo (ali pa pišejo na Alter
evil.gif
) in itk, sliši prjatla da bi rd meu hud kolo, ve kje se ga najde "za đabe" in ti ga plunejo, ker itk vedo tvoj urnik (služba,šola...).

Jst svojga puščam v stanovanju, sj vem da tut kle ni varn, sam vseeno rabiš malo več jajc da ulomiš v stanovanje kt v klet... res da sm meu pouhn kregarij zrd tega, ampak če ne bo na balkonu, bo pa ob postli
d055.gif
!

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Jst sm mel gorca kar stalno v svoji sobi, problem je bil ko sem zapeljal na drek in opazil šele doma na tepihu. :p

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz, sinoči so sodelavki v Črnučah ukradli belo nakamuro. Starejši model, bolj malo vreden, njen "delovni" kolo. Sem jo komaj prepričal, da bo šla prijavit.

@apollo: ali na PP radi vidite take prijave ali se vam zdijo bolj odveč? mislim na manj vredna kolesa. kaj lahko sodelavka pričakuje, da jo bodo vprašali? Verjetno če ima papirje (serijske številke), fotke? Posebnosti na kolesu...?

pred leti sem prijavil krajo okrasnih pokrovov s corse... priznati moram, da je policaj, ki je napisal zapisnik vse skupaj jemal za spoznanje bolj RESNO, kot pa sem jemal sam in kot sem od njega to pričakoval. Pohvalno. (je pa bilo čez vikend, tako da ni imel ravno veliko dela)

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.585
113
Prijavljanje takih stvari ni napacno. Sploh ce se tako kolo preverja po evidencah oz najde pri kaki preiskavi... se vsaj ve komu ga vrnit. Pa tudi zaradi statistike je to ok - naj se ve, da se tatvine dogajajo.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Jst sm mel gorca kar stalno v svoji sobi, problem je bil ko sem zapeljal na drek in opazil šele doma na tepihu. :p

Potem pa si imel prelepe dišave
smile-1.gif

Jaz, ko sem še nekdaj doma bil, smo meli doma kure, pa kdaj koli sem obut stopil na drek, pa šel v sobo ... pa kurečje štemple delal ...
tongue-1.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Moje sožalje...
Samo kot so ti že nekateri napisali...kolo vedno na očeh.
Sam imam cestaka za cca 5k€ in ni šanse, da ga izpustim izpred oči. Spi tam kjer spim jaz. Ko grem z njim v skužbo, ga nesem v firmo (nas je cca 500kom) in je z mano v pisarni
smile-1.gif

Sej me malo postrani gledajo ampak BMK

Fora je v tem, da ne da ga bolano čuvam, samo no way da ga bo en đanks ali cigo prodajal pol za en šus...gre se za princip, tudi če bi imel švoh bicikel, nebi dal nobenemu priložnosti, da dobi noge.
Podoben bicikel so meni ukradli iz lastne kolesarnice, pa živim v privat hiši...tako da vem kako se počutiš

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sej to me zanima kje te bicikli koncajo, a se to proda taprvemu al nevem, cudno da lahko tako hitro prodajo a noben neve za tak kontakt.

@ nakamura. vceraj sem videl dve beli nakamuri, ena pri raztaviscu, druga pred nukom.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
O. si imel podobnega kot jaz. Upam da ga dobiš nazaj.

Dam še mojo slikco gor, da vidjo kako zgleda ko ni spucan oz. ravno s ture.
1300766-DSC00160.JPG

Priponke

• 1300766-DSC00160.JPG
    1300766-DSC00160.JPG
    79,3 KB · Ogledi: 94
Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Kukr sem razmišlal (morda se motim), đanksi prodajo/zamenjajo to svojmu dilerju za šus al pa dva, on pa itk ve kok je stvar vredna in jo proda malo pod tržno ceno. Mahoney bo zihr vedu kj več o tem povedat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne me zaj linčat, samo take zadeve končajo pri kupcu tipa jaz. Nevem, jaz rad kupim kako kolo tipa "stric mi ga je dal, naveličan sem ga,
en mi je bil dolžan pa mi je..."

800e bajk za 30e je zaf00kano dobra kupčija, in če si trgovec, tega ne spustiš. Nevem, jaz kupim vsak bajk ki je 85% pod ceno,
čez en teden ga bom prodal/menjal v vrednosti ki je fer in tako naredim nekaj za žepeka, da s staro za vikend letima malo na obalo.

Taka kolesa pač dobijo "noge". Če ga meni cuknejo, prvo aktiviram vse poznane đankije, grem na kramarskega, spremljam
bolgo, če se ki moja bilanca prodaja ipd.

In kako nihče za nič neve... Logično da če je zadeva ridikiles pod ceno, izhaja iz ridikiles situacije. Kupis in v drugem mestu prodaš,
čist simple.

Nič, kupi drugega, boljsega. Za 50€... Kolega je kupil vrhunsko Aprilio Atlantic 500ccm, 05-06, vredno potamalem 2k za 300€
namesto ključa so mu razložli kak se kabli povežejo in jo vozi nekje v okolici vikenda...

So pa ta kolesa vtopljena že prvi ali drugi dan, najdejo pa kake 3 od 50ih...

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Moje sožalje!
Zapomni si eno zlato pravilo,če imaš dobo kolo,ki je vredno kar nekaj:
NIKOLI NA NJEGA NE DAJ KLJUČAVNICE!!!!!!!!! IN TO NOBENE,PA NAJ BO ŠE NEVEM KAKO SUPER DUPER.....
Da te kdaj ne primami,da bi ga kje pustil.....in skočil nekaj pogledat
stupid-1.gif

Jaz se ga strogo držim in meni lahko kolo ukradejo,le če me vržejo z njega
hysterical-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Pred cca desetimi leti so mojega Scotta ukradli iz bloka v kleti. Po kakem letu dni dobim klic iz lokalne policijske postaje, da so ga našli in da lahko pridem pogledat, če je dejansko moj. Bil je moj, bolje opremljen, kot v času, ko je bil ukraden.
smile-1.gif

Držim pesti, da bo avtor teme enake sreče.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Jest s kupcem mojega kolesa nemislim obracunavat ker je logis da izkoristi situacijo in pac ni nic kriv, pac tistemu ki mi posreduje info do bicikla pa ce tudi je to novo peceni lastnik ponudim nagrado, stem da mi zraven tudi pove od kje ga je dobil. Ce pa ne pa tudi prav. V bistvu nekdo lepo zasluzi nagrado za nc dela.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Jest s kupcem mojega kolesa nemislim obracunavat ker je logis da izkoristi situacijo...

No, sj noben ne napeljuje na to, da obračunaj, prijavi pa ga le... Ker taki, ki "izkoristijo situacijo" so vzrok, da đanksi in izmečki kradejo bicikle.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... jeba.t ga. tko je. jest tud priznam, da bi verjetno "izkoristil situacijo". Dobiš pa kolo za 1/3 cene.

Jest sm se tko sprijaznil, ko so mi ene 3 kolesa spiz.dili, pa cia.ota 2x.... pač tko se krog vrti!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.585
113
glede na to, da ta krog podpiras, se mi zdi edino pravillno da ti ukradejo cim vec stvari. Sicer bos ti ostal brez ampak pomisli kok ljudi bos osrecil ker bodo dobili zadeve po 1/3 cene.