bedaki na cesti

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.200
11.235
113
haha včeraj, sem enmu z belim scirocom GO jokes al neki takega, prdula (500hp wannabe), dal triger, se je ded skoraj v smrt poslal... kaki kompleksi.

ko sem ga do 130, 140 sledil na 2m z družinskim karavanom, sem mislil da se bo odpeljal ko s ferrarijem, e ni šlo, samo prdelo je...a potem je naredil twist.. hoški semafor vidim rumeno spustim , oni pa je pol "zmagal" in pobegnil 3sekunde v trdo rdečo... matilda čaka sicer, a škoda da še verjetno koga zraven.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.200
11.235
113
Kaj sem dokazoval, da bo dirkač znorel če mal spariram. In res se je zgodilo.
pol minute prej je priletel od zadaj, cika caka, F1 stajl, prdula JDM honda civic VTEC 30let plus style, potem pa sem ga slučajno dohitel na semaforju.
Pol pa sem za hec odločil dokazovat. :evil: je bila ravno taka ura in prostor.
Še kaj? Ti je to boleče?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.200
11.235
113
jap, sej ded je ni prepoznal. Zamislil si, da bi mel neko zgonjeno teslo...to bi pa bila bolečina.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
410
-905
28
Kaj sem dokazoval, da bo dirkač znorel če mal spariram. In res se je zgodilo.
pol minute prej je priletel od zadaj, cika caka, F1 stajl, prdula JDM honda civic VTEC 30let plus style, potem pa sem ga slučajno dohitel na semaforju.
Pol pa sem za hec odločil dokazovat. :evil: je bila ravno taka ura in prostor.
Še kaj? Ti je to boleče?
Bedak v temi, bedak na cesti, bedak na forumu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ozaz

Pripravnik
5. mar 2010
150
16
18
To je kar pogost pojav. Dohiti te v naselju, ko voziš 50, prehiti malo pred tablo za konec in potem na prvem ovinku bremzaš za njim. Ker se ti ne more odpeljat postane sam sebi nevaren, zato je pri takih najbolje spustiti tempo. Starejši ali bolj družinsko naravnan avto kot imaš pogosteje je.