Ne trdim tega, da pri bencinarjih ni problematičnih motorjev, Vendar je precej lažje našteti hudo problematične dizle kot pa bencinarje.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Nisem takšen ljubitelj in poznavalec bencinskih hlapov, niti me podrobno ne zanimajo že kar nekaj časa. Ekonomika pač. Se mi ne splača ukvarjati z bencinarjem.
Sem pa prepričan, da boste večni zagovorniki bencinarjev zmogli toliko hrbtenice, da boste iz lastnega podrobnega poznavanja tematike bencinsko gnanih motorjev znali izbrskati nekaj primerkov, ki niso ravno v ponos. Samo ne mi trditi, da so vsi bencinarji super duper in da med njimi ni ponesrečenih motorjev. No, trdite lahko, itak si sami krepite ali rušite kredibilnost.
In sam imam tudi dizla doma, tako da nisem zagovornik bencinarjev. Se pa nasmejim tistim, kateri kupujejo dizlarje za recimo 15k km letno od tega večinoma za jajčkanje po par km. In kot si že ti napisal: za dolge fure pride v poštev zgolj dizel po vseh računicah. Razen, če se ti da eksperimentirat s plinom.
Ima pa darjan prav, tako da najbolje, da nehamo. Saj se mi zdi, da oba isto misliva.