Twoo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj hudiča še daj to je? Alternativa Facebooku? 3 dni dobivam nonstop vabila od raznih ljudi
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Badoo varianta...

Kaj je Twoo?

Twoo je zabaven način spoznavanja novih ljudi v tvoji okolici.

Resnični ljudje: uredimo vsak profil in preverimo, če je pravi. Twoo ohranjamo čist in varen.

Zabavno zmenkovanje: brez dolgih vprašalnikov in psiholoških testov. Samo nekaj zabavnih iger, prek katerih spoznaš veliko novih ljudi, in kopica orodij, ki ti pomagajo zgraditi atraktiven profil. Oseba, ki se idealno ujema s tabo, se ne bo mogla upreti skušnjavi...

Super hitro: Želimo te čim prej povezati z drugimi - in to na najhitrejši internetni strani!

Pametno povezovanje: preposto najboljši iskalnik na trgu. Poveži svoj profil, preference in interese s tisoči osebami, s katerimi se morda ujemaš.

Neposreden kontakt: si našel/a nekoga zanimivega, ki čuti isto do tebe? Ne izpusti tega iz rok! S Twoo lahko nemudoma vzpostaviš kontakt.

Koliko to stane?

Twoo lahko preizkusiš brezplačno: registriraj se, ustvari profil, naloži neomejeno število slik ter spoznaj nove ljudi in čvekaj njimi brezplačno. Želiš imeti več možnosti? Potem si pridobi svoj Diamantni račun!

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ja zakaj pa nisi? če bi ti, jaz ne bi.

Badoo je fora v tem, da se prijaviš, vpišeš podatke in kao iščeš jebaæico...če plačaš, vidiš več slik in to...
kolega si jih dostikrat vozi okoli s tem badujem...

sem mislo pač, da veš.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No sej kolikor sem bral zgleda tale Twoo tudi deluje na plačilo, ampak glede na spam, ki ga dobim vsakodnevno, bodo kar lepo zaslužili, če samo del naivnežev nakaže nek denar.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Jaz tudi dobil danes spam. Sem sel za foro pogledat na stran, pa cez bejbo na veliko pise:
Meet new people in Občina Trzin.
hysterical-1.gif

Ta je pa nova. Nazadnje me je kaksen Facebook uvrscal v Ljubljana (Bohinj region). Ali pa nevemkatero naselje na Krasu, ceprav sem se priklopil iz Ljubljane.
smirk-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni je tudi občino prav napisalo, so se že modernizirali spamerji
10.gif
Meni je ponavadi pisalo Borovnica (če se prav spomnim) ali pa ena druga vas in to pri Telemachu in Teleingu.

GMD

Zelenc'
18. jul 2011
20
0
1
Sm se tud jst za foro registrirov. Je pa kolkr vem osnovno zastonj, če pa se hoče slike vidt, mislm tistih ki si jim všeč je pa treba nadgradit račun, je mislm pa cena 10 EUR na mesec, sam je problem ker je treba vpisat številko kartice, zato jaz ostajam pri osnovnem-pa pač ne bom videl slik tistih ki sem jim všeč. Se pa da z razliko od ostalih omrežji račun zamrzniti, sam ne vem ali je to res, ali se zamrzne samo navidezno.