Tušmobil omrežje V PRAKSI

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Kok vas to testiranje nas avtocesti moti?? Jaz sem pač vzel za primer avtocesto ker je pač to primer potencialnega dobička iz strani turistov in tistih ki se vozijo samo čez Slovenijo. Kot so že ostali napisali. Kdo je rekel da se v avtu pelje samo eden?????????????? Kolikor je meni znano vsaj v 70-80 odstotkih v vozilu sedita več kot dva. Veliko je tudi avtobusov,....

Pa poanta vsega tega ni vožnja po avtocesti in uporaba interneta med vožnjo. Pač pa sem hotel pokazati kako kvalitetno je omrežje.
Kot sem obljubil vam prilepim teste iz drugod in Ljubljane. In komaj čakam da boste strastni zagovorniki Tušmobila videli te meritve.

DRUGAČE PA ENA PROŠNJA. JAZ NIKOGAR NE ŽALIM Z NORCEM IN PODOBNIMI IMENI, ZATO TUDI VAM NI TREBA NIKOGAR ŽALITI. kER KAKOR VIDIM JE IME TEME TUŠMOBIL OMREŽJE V PRAKSI. TOREJ IMA VSAK PRAVICO POVEDATI SVOJE MNENJE.
HVALA

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Je pa res da lahko na TM celo testiraš saj dobiš v uporabo kartico in lahko v 7 dneh vidiš ali je to to ali ne. A lahko to testiraš tudi pri konkurenci?

Lahko.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Po novem lahko. Meni so pred cca. tremi meseci lepo rekli naj vzamem predplačniško pa malo potestiram
smile-1.gif
.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
ksz

Razmišljam, da bi vzel TUŠmobil Brez ter vklopil 1GB podatkov mesečno za 5 evrov (uporabljal bi v Tabu 10.1). Je to možno ali so kakšne omejitve?

Zanima me tudi kako je kaj s hitrostmi prenosov po gorenjski. V Kranju vem, da so hitrosti kar v redu, bolj me zanima okolica Tržiča, če ima kdo kakšne izkušnje.

Hvala ter lep pozdrav.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
In jaz zdaj rabim psihologa?
hysterical-1.gif
) Veš kolega, mogoče boš kdaj celo kaj bolj produktiven kot pa obisk srednje šole ali oddelanih 8 ur med 7:00 in 15:00 in takrat boš mogoče celo pomislil, hm, saj to mi pa zelo prav pride, torej kvaliteten mobilen internet.

hysterical-1.gif

Da te razsvestlim, za razliko od tebe smo ostali že zdavnaj zamenjali primarne operaterja, zato pa vemo o čem govorimo, za razliko od tebe. In če te bo kdo kdaj vprašal, kakšna je razlika med psihologom ter psihijatrom, mu lahko razložiš, da psiholog skuša razjasniti zadeve ter pomagati s pomočjo zgolj pogovora,medtem, ko psihijater, katerega si ti definitivno potreben, brez dvoma, pa težave rešuje z zdravili, najprej se s teboj pogovori, da bo vedel, katere tabletke naj ti predpiše za razliko od prej omenjenega, kateri ne predpisuje recepte in ne zdravi z zdravili. In psihologi ne obstajajo samo v šolah, ampak so splošno dostopni.

KLIK
KLIK

Preuči slednje preden pade odločitem h komu na pogovor, želim ti pomagati;
KLIK

Sicer pa, da ne pozabimo, pogovor trenutno teče o praksi na Tušmobil omrežju.

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
ksz

Razmišljam, da bi vzel TUŠmobil Brez ter vklopil 1GB podatkov mesečno za 5 evrov (uporabljal bi v Tabu 10.1). Je to možno ali so kakšne omejitve?

Zanima me tudi kako je kaj s hitrostmi prenosov po gorenjski. V Kranju vem, da so hitrosti kar v redu, bolj me zanima okolica Tržiča, če ima kdo kakšne izkušnje.

Hvala ter lep pozdrav.

Edine omejitve so, da si moras vklopit blokado za data roaming v Mobitelovem omrezju ...

http://www.tusmobil.si/storitve.html#_up4&_side2

20120110-ker23tb383ymm6mmdyab4isa3u.png

Glede hitrosti pobrskaj malo po forumu... Ravno Trzic se mi zdi, da je problem, ker sploh ni 3G ... Se mi zdi, da je tado to pred kratkim napisal. V Kranju je OK, ce nisi prevec zahteven in lahko potrpis, ce malo zasteka.... Moje mnenje je, da za tak denar je to OK... Sploh ce potrebujes to samo obcasno... Ce pa potrebujes cimbolj zanesljiv in hiter mobilni internet, pa bo treba globlje seci v zep ...

Nazadnje urejeno:

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Se pravi da problema v tem primeru ne bomo rešili, ker bo vedno obstajal tabor ki bo trdil da TM omrežje ni ok in tabor uporabnikov, ki bo govoril da je TM omrežje super. In to da boste sedaj skakali po Sloveniji in merili kje je boljše in kje je slabše je pa za moje pojme tumasto. Sorry. Za povprečnega uporabnika so to nepomembni podatki če v kakem zakotnem delu oz. prostoru signal slabši. Pa ne spet začet kaj pa če glih tam in takrat rabiš nekaj nujno. Brezveze. Je pa vsaj imel TM jajca ko je uporbnikom punudil možnost da sami stestirajo če jim je omrežje ok in lahko to probajao. Ker Simobil, ki ma po moji oceni slabše omrežje tega ni storil? Pa tudi sami so rekli da se okrog omrežja z dneva v dan trudijo da bi naredili tisto top.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Tojka pravi:
Je pa vsaj imel TM jajca ko je uporbnikom punudil možnost da sami stestirajo če jim je omrežje ok in lahko to probajao. Ker Simobil, ki ma po moji oceni slabše omrežje tega ni storil? Pa tudi sami so rekli da se okrog omrežja z dneva v dan trudijo da bi naredili tisto top.

Tole ne drzi popolnoma... ostali operaterji imajo tudi to moznost (vsaj za Mobitel in SI.mobil vem, da je mozno)... le da je ne razglasajo vec na veliko... Kdor zeli probat, ima vedno to moznost ...

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik Tojka pravi:
Se pravi da problema v tem primeru ne bomo rešili, ker bo vedno obstajal tabor ki bo trdil da TM omrežje ni ok in tabor uporabnikov, ki bo govoril da je TM omrežje super. In to da boste sedaj skakali po Sloveniji in merili kje je boljše in kje je slabše je pa za moje pojme tumasto. Sorry. Za povprečnega uporabnika so to nepomembni podatki če v kakem zakotnem delu oz. prostoru signal slabši. Pa ne spet začet kaj pa če glih tam in takrat rabiš nekaj nujno. Brezveze. Je pa vsaj imel TM jajca ko je uporbnikom punudil možnost da sami stestirajo če jim je omrežje ok in lahko to probajao. Ker Simobil, ki ma po moji oceni slabše omrežje tega ni storil? Pa tudi sami so rekli da se okrog omrežja z dneva v dan trudijo da bi naredili tisto top.

Podobno je s tistim taborom, ki pravijo da je golf dober avto
evil.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Napaka, pravijo da je "najboljši" avto.
(Malo off - ampak sem moral pripomnit)
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Najlepša hvala za razjasnitev pojmov, vidim, da si pravo seminarsko ravnokar uspel narediti. Pogovorno je psiholog v ustanovah, največkrat v šolah, psihiater pa za stokovno pomoč. Pa sej pozabi na Toporišiča, važno, da jaz potrebujem pomoč enega ali drugega, ker mi je pač zelo priročena dobra možnost mobilnega interneta na AC oz. ker se le tega sploh poslužujem na AC, je tako?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Imam problem - že dva dni poskušam poklicati Tuš številko, tako tisto 080, kakor tudi drugo - plačljivo.
Žal pa je vse, kar dobim (preglasna) muzika in ves čas poročanje da so vsi zasedeni in naj čakam, na vsake nekaj takih obvestil, pa da lahko tudi pišem.
Ker bi se želel pogovoriti o svojih pričakovanjih in željah, mi pisanje ne odgovarja.
Kaj naj naredim?
Grem osebno v Črnuče, ali je kaj lažjega?

Hvala za odgovore (če bodo)

LP

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Ti predlagam da jim pišeš na info@tusmobil.si in napiš da bi se rad z njimi nekaj pogovoril prek telefona in da imaš vprašanja, pa pusti svojo telefonsko število pa te bodo poklicali nazaj. Simpl! Jaz bi tko naredil.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Imam problem - že dva dni poskušam poklicati Tuš številko, tako tisto 080, kakor tudi drugo - plačljivo.
Žal pa je vse, kar dobim (preglasna) muzika in ves čas poročanje da so vsi zasedeni in naj čakam, na vsake nekaj takih obvestil, pa da lahko tudi pišem.
Ker bi se želel pogovoriti o svojih pričakovanjih in željah, mi pisanje ne odgovarja.
Kaj naj naredim?
Grem osebno v Črnuče, ali je kaj lažjega?

Hvala za odgovore (če bodo)

LP
Zaradi povečanega obsega novih naročnikov se dalj časa čaka na linijah.
Jaz sem recimo prejšnji teden čakal 20 minut, v nedeljo pa 2 minuti.
Manj klicev je tudi dopoldan, več jih je pa seveda med 16 in 20. Potem se pomiri. Je pa na voljo več oseb, ki so za vprašanja na voljo, uradno pa seveda 080 700 700/ 070 700 700/info@tusmobil.si/www.tusmobil.si/http://www.facebook.com/pages/Tušmobil-doo/

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik grega29 pravi:
Kok vas to testiranje nas avtocesti moti?? Jaz sem pač vzel za primer avtocesto ker je pač to primer potencialnega dobička iz strani turistov in tistih ki se vozijo samo čez Slovenijo. Kot so že ostali napisali. Kdo je rekel da se v avtu pelje samo eden?????????????? Kolikor je meni znano vsaj v 70-80 odstotkih v vozilu sedita več kot dva. Veliko je tudi avtobusov,....

Pa poanta vsega tega ni vožnja po avtocesti in uporaba interneta med vožnjo. Pač pa sem hotel pokazati kako kvalitetno je omrežje.
Kot sem obljubil vam prilepim teste iz drugod in Ljubljane. In komaj čakam da boste strastni zagovorniki Tušmobila videli te meritve.

DRUGAČE PA ENA PROŠNJA. JAZ NIKOGAR NE ŽALIM Z NORCEM IN PODOBNIMI IMENI, ZATO TUDI VAM NI TREBA NIKOGAR ŽALITI. kER KAKOR VIDIM JE IME TEME TUŠMOBIL OMREŽJE V PRAKSI. TOREJ IMA VSAK PRAVICO POVEDATI SVOJE MNENJE.
HVALA

Samo glede odebeljenega teksta - v državi je bilo že v letu 2010 518 osebnih avtomobilov na 1000 prebivalcev kar preprosteje pomeni, da ima vsak državljan 'v lasti pol osebnega avtomomobila' KLIK Če še vlake in mestni potniški promet 'postaviš na avtoceste' je smešna količina napram opravljenim kilometrom v osebnih avtomobilih.