Eni ste res mal preveč pametni... pa ne vem, zakaj tako zagovarjate "svoje" operaterje. Mogoče delate za njih, ste njihov uslužbenec, širite reklamo za nekoga, od katerega nimate nobene koristi? Ali pač? Ne razumem osebkov, ki govorijo o tem, da jih ne zanima signal v zakotnih krajih??? Kaj so za vas zakotni kraji? so zakotni kraji prelepe vasi na dolenjskem, gorenjskem, štajerskem, ali je za nekoga zakotni antipatični kraj prestolnica? Mislim, pa kaj vam je?
Gre se za to, da se pošteno pove, ne glede na to, pri katerem operaterju je kdo, kvaliteta posameznih omrežij. In ja, Tušmobil je en velik jajc po mojih izkušnjah, en kup obljubljanja o najnovejših tehnologijah omrežja, pa ne vem kaj še vse, a dejstvo je, da ima Tušmobil tudi v prestolnici ogromno težav... pa da ne govorim za gorenjski konec.... vi vseznalci se enkrat zapeljite v zgornjesavsko dolino od Karavank dalje, pa poročajte, pa testirajte, pa limajte speedteste kle gor, da vas vidim.... pa ne se matrat, ker telefona ne boste zbudil, razen če se preklopite v Mobitelovo omrežje (tudi Simobil dela), potem pa odvisno od paketa, kar se tiče pogovorov, prenos podatkov pa je seveda plačljiv.....
Sam sem nesrečni naročnik Tušmobila, kamor sem se po dolgih letih gostovanja pri Mobitelu, zatekel tudi sam v veri, da je resnično Tušmobil boljši kot "včasih", da so v vseh teh letih poštimali ogromno stvari... no, iz prve roke povem, da sem se hudo zmotil, in da sem prisiljen ponovno menjati operaterja, ker sem sit tega, da nimam signala, da mi neumorno prekinja pogovore, da je pokritost interneta (kjer se gibljem in ga potrebujem, tudi v Lj.) več ali manj edge varjanta.... konec koncev raje plačam nekaj več in vem, da bo zadeva delala, kot mora... prej mi je na Mobitelu delalo kot se šika...
Bi pa seveda, še preden se vrnem na Mobitel, poizkusil še BOB (Simobil omrežje), za katerega sem slišal ogromno pohval... in spraševal tudi na tem forumu o mnenjih in izkušnjah...
pa brez zamere...... jst ne pripadam nikomur in ne branim nikogar, in vedno bom odkrito pošinfal ali pohvalil...
lep pozdra vsem!