Citat:
Posebej za zagovornike Tušmobila bom naredil kekaj testov na različnih lokacijah v Sloveniji.
Upam da se boste potem sprijaznili da je omrežje v jebeštrga-u.
Ne vem, kaj želiš s tem TOČNO dokazati, vendar za moje potrebe omrežje deluje povsem dobro, dodal bom še to v kolikor me bo kakšen bedak še en krat na avtocesti ogrožal, da moram iti v levo bankino, ker je ta pač zaseden z mobilnikom in ne zazna več okolice, ti povem, da mu bo mobilnik skočil iz roke, ko bo mogel iz najmanj 100 km/h nenadoma brenzat, vem kaj govorim.
Bil sem tudi pri ostalih ponudnikih in za moje potrebe je več kot dovolj, nisem opazil, da bi kar koli pogrešal.
Za zdaj sem zadovoljen z njihovo storitvijo, s časom bomo pa videli, kako pa kaj za naprej.
Če se ozrem še na (da ne podvajam postov) to dvigovanje TMb omrežja v višave itd., pa moram povedati, da sam tega tako nisem razumel, ampak zgolj kot odgovor na tiste, ki dejansko dvigujejo svoje omrežje v višave naspram drugih in zato zagovarjajo toliko višje cene za svoje storitve, če ne verjameš poglej sam, kje si našel dotično temo? Bi rekel, da skoraj v nafatlinu, medtem poglej malo teme ostalih ter kaj piše vse, nato pa lahko podaš mnenje. Meni se zdi, da ti in tvoja podzavest nista več ravno na enaki valovni dolžini, ona ti govori, da menjaj operterja, ti ji pa želiš dokazovati na vse možne načine oz. iščeš izgovore, da ne bi še
Si ti tudi eden izmed tistih, katerim ljubica, punca, žena, fant... trdi, da menjaš operaterja, ker pač vse primarne težave so samo pri tebi na omrežju, pri njiovem pa je vse OK in nemogče, da je razlog ne dokončanja klica na njihovi strani
(ni druge kot da se smejem temu)