tuši na pumpah, počivališčih

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a mogoče kdo ve katere pumpe, počivališča imajo tuše. ne TUŠ, market, drogerija, oil, ampak tuš..za tuširat.

na pamet mi padejo barje, lom, mogoče dol čatež

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Na štajerski avtocesti sem na črpalki (desna na relaciji Lj-Mb, mislim, da je Lukovica ali Blagovica) srečal tovornjakarja, ki je ravno prihajal izpod tuša.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Za Petrolovo internet stran verjetno še nisi slišal?

Tukaj označiš kaj bi rad, pa ti pokaže.

Priponke

• 1455048-Petrol.docx
    661,8 KB · Ogledi: 360
Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hvala.

še kak omw pa to..

me zanima kako je to urejeno pri nas. ker na hrvaškem je to..se mi zdi neurejeno. pa avstrija italija..ne vem..nisem sicer brskal, sam filing je slab,

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
V avstriji je kr dost tušev. Maš jih tud na navadnih parkingih od asfinaga, tisti mal večji, ko majo še trgovino pa za jest zraven. Na pumpah pa kakor kje, eni so solidni, drugi pa podn. Švabi majo kr fajn porihtane tuše. Pr nas pa ne vem kako je, kej posebi fajn verjetno ne. Že za srat it, če maš srečo moraš v vrsti čakat, ker majo majstri sam dve školjke.
bonk.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tujina se na tem podrcju skrije. Nasi bencinski servisi se uvrscajo najvisje na ocenjevanjih.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tujina se na tem podrcju skrije. Nasi bencinski servisi se uvrscajo najvisje na ocenjevanjih.

Imaš mogoče kakšen link do teh testov? Govoriš samo o servisih ali celotnem "autohofu"?

Če govorimo o celotnem paketu sem jaz sicer overall čisto zadovoljen s slovenskimi servisi, so pa daleč od tega, da bi se kakšna tujina pred njimi skrivala. Italijanski Autogrilli so večinoma na zelo visokem nivoju (šišajo Slovence), tudi Ristopi so ok, avstrijski Landzeit so odlični, nemški servisi, ki imajo Sanifair sistem so pa sploh vrhunski. Rekel bi, da so tukaj edino Italijani precej nedosledni, ki imajo dostikrat lepo uštiman Autogrill, zraven pa zanikrn bencinski servis iz leta 1980.

Če kot sosede gledamo južno in vzhodno, je pa zgodba precej drugačna, ja...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
V tujini so redke pumpe brez tuša, Italija, Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Portugalska so bolje urejene glede tega kot naše pumpe

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
pozna kdo bencinske s tušem na gorenjskem delu avtoceste?
Torej od Ljubljane proti severu.

Petrol ima BS VOKLO in BS HRUŠICA. Cena 3 EUR.
Kaj pa kakšne druge bencinske OMV, MOL,...

Nazadnje urejeno: