Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na štajerski avtocesti sem na črpalki (desna na relaciji Lj-Mb, mislim, da je Lukovica ali Blagovica) srečal tovornjakarja, ki je ravno prihajal izpod tuša.
V avstriji je kr dost tušev. Maš jih tud na navadnih parkingih od asfinaga, tisti mal večji, ko majo še trgovino pa za jest zraven. Na pumpah pa kakor kje, eni so solidni, drugi pa podn. Švabi majo kr fajn porihtane tuše. Pr nas pa ne vem kako je, kej posebi fajn verjetno ne. Že za srat it, če maš srečo moraš v vrsti čakat, ker majo majstri sam dve školjke.
Imaš mogoče kakšen link do teh testov? Govoriš samo o servisih ali celotnem "autohofu"?
Če govorimo o celotnem paketu sem jaz sicer overall čisto zadovoljen s slovenskimi servisi, so pa daleč od tega, da bi se kakšna tujina pred njimi skrivala. Italijanski Autogrilli so večinoma na zelo visokem nivoju (šišajo Slovence), tudi Ristopi so ok, avstrijski Landzeit so odlični, nemški servisi, ki imajo Sanifair sistem so pa sploh vrhunski. Rekel bi, da so tukaj edino Italijani precej nedosledni, ki imajo dostikrat lepo uštiman Autogrill, zraven pa zanikrn bencinski servis iz leta 1980.
Če kot sosede gledamo južno in vzhodno, je pa zgodba precej drugačna, ja...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.