Misliš navtični korc, ali obstaja še kak drug?itak
pokveke, ki sebe imenujejo "moški", temu pravjo "zidarska zajemalka"
najbrž jih dons tud ene pol ne ve, kwa je "korc"
hint: ni spolni organ (razen mogoče če si ultra hardcore)
Misliš navtični korc, ali obstaja še kak drug?itak
ob 13:38 mamo kašni kej za počet, se je pa za uprašat kdo ob tem cajtu visi na alterjusami pa več kot alter in youtube ne poznate.
ob 13:38 mamo kašni kej za počet, se je pa za uprašat kdo ob tem cajtu visi na alterju
eeee. znam ja šta je korc....to mamo po strehah, ker ostalo je bolj tko tko ker zna burja kaj s sabo odnestitak
Inflacija je pač krepko odskočila. Nazaj se ne bo vrnilo.
Sčasoma se v nekaj letih prilagodijo še plače, čeprav se načeloma ob vsakem inflacijskem šoku pobere (oziroma zniža kupna moč) lep del denarja raji, ki sodimo v povprečje.
Je še kdo opazil mooočno povečano število oglasov za avtomobilske znamke? TV, radio, plakati, net… povsod, razne znamke. Panika glede prodaje vozil. Predvidevam, da bodo se malo podražili servisne storitve, da not prinesejo.
Jaz sem imel težave predvsem z mazdo in testnimi vožnjami. In je pač odpadla iz seznama hitro. Toyota, Cupra hitro dobil.Kaj koristijo oglasi, ko pa ni mozno dobiti avta za testno voznjo ... ce ze imajo, pa se da dobiti za kaksne pol urce do urce... pa se to marsikje samo v prisotnosti prodajalca ... Ko sem se odlocal ob menjavi, sem taksne pac crtal iz seznama ...
Jaz sem imel težave predvsem z mazdo in testnimi vožnjami. In je pač odpadla iz seznama hitro. Toyota, Cupra hitro dobil.
Nikoli še nisem šel na testno s trgovcem. Raje ženo s sabo vzamem.Ni mi jasno, kako vozite, da vas prisotnost trgovca moti
Še dobrodošel je da si vzame čas in ti pove kako podrobnost med vožnjo. Zakaj bi odkrival toplo vodo, če nekdo ve, kje je vklop tempomata, kako se dela z navigacijo ...
Drug problem je, da pač na par minutni vožnji vsega o avtu ne boš izvedel. Ampak tudi, če ga boš imel čez vikend, ne boš zvedel, da bo hudiču mogoče čez dobrih 100.000 km že izven jamstev crknila precej draga reč.