Resna dilema! Vsaj zame.Nikoli še nisem šel na testno s trgovcem. Raje ženo s sabo vzamem.
Resna dilema! Vsaj zame.Nikoli še nisem šel na testno s trgovcem. Raje ženo s sabo vzamem.
Ni mi jasno, kako vozite, da vas prisotnost trgovca moti
Še dobrodošel je da si vzame čas in ti pove kako podrobnost med vožnjo. Zakaj bi odkrival toplo vodo, če nekdo ve, kje je vklop tempomata, kako se dela z navigacijo ...
Drug problem je, da pač na par minutni vožnji vsega o avtu ne boš izvedel. Ampak tudi, če ga boš imel čez vikend, ne boš zvedel, da bo hudiču mogoče čez dobrih 100.000 km že izven jamstev crknila precej draga reč.
Če so pa novi avti samo malo dražji od rabljenih.A ni ta tema o rabljenih vozili, tu pa se zdaj menite o novih?
To je super opcija, če le niso fertik v tričetrt ure... Sam bi tudi z veseljem plačal tole+benz za testno vožnjo, če mi dajo avto za čez vikend... Pa pogosto ni šans...mercedes da (vsaj za čas servisa) za 28 do 35€ nekaj takega, vozilo, za cel dan nekje, tankaš še samo. In je to to, vidiš mal kaj je novga, pa se zmeniš. Se mi zdi pošteno. Ostalo sicer po dogovoru, ampak tako za občutek, kaj novi modeli prinašajo.
Pejt probat, če se ti da in napiši kako je šlo. Meni bi bilo brez resnega namena (da je avto vsaj v ožjem izboru) nerodno vzeti avto za cel vikend...Kakšnega mulca ne bi jebal 5%
Takrat sem bil star koliko.. enih 32 morda?Kakšnega mulca ne bi jebal 5%
Ali pa ocenjevanje glede na to kako si oblečen... kar je lahko zelo varljivoJaz sem dobil arteona od petka do ponedeljka na A2S v Celju, star pa sem bil 27 let. Ce vidijo, da si resen kupec je to to. Pri Jarcu v Mb mi se pa ponudbe ni hotel sestavit Se ve, kje sem ga potem vzel.
avto zjutraj pripelješ na servis 8 am, pa potem prideš ponjga ob 17:00 recimo. tak dela ta sistem, je pa potrebno se prej zmenit. Da imajo ready in podobne scene. ne gre to danes na jutri. Verjetno je pa to bolj za stranke ki tam servisirajo.To je super opcija, če le niso fertik v tričetrt ure... Sam bi tudi z veseljem plačal tole+benz za testno vožnjo, če mi dajo avto za čez vikend... Pa pogosto ni šans...
odvisno kdo je ataKakšnega mulca ne bi jebal 5%