trenutke resnice

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Se mi zdi, da je to vse skupaj zaigrano.

Kateri idot bi šel zavestno osramotit sebe in svojo družino, 50.000€ gor ali dol??

Sploh pa v Sloveniji, ki je tako majhna država......

Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Kateri idot bi šel zavestno osramotit sebe in svojo družino, 50.000€ gor ali dol??

Jih ni tako malo...

* Sodelujoči kmetje
o Alexander - Kmetija
o Boro - Kmetija
o Cirila - Kmetija
o Davor - Kmetija
o Goran - Kmetija
o Maja - Kmetija
o Mojca - Kmetija
o Robert - Kmetija
o Sabina - Kmetija
o Sergej - Kmetija
o Špela - Kmetija
o Veronika - Kmetija

* Stanovalci Big Brother 2
o Dada
o Tamara
o Sara
o Sandi
o Jeanine
o Marcelo
o Marko
o Damjana
o Sebastijan
o Naske
o Dejan
o Tjaša
o ElTyeb
o Mateja
o Tea
o Nejc

* Udeleženci Big Brother
o Stane
o Alen
o Robert
o Aleš
o Nina
o Veronika
o Miha
o Suzana
o Andrej
o Jasmina - Jessy
o Tina
o Jasmina
o Marina
o Janez
o Alisa
o Tjaša
o Sonja

* Udeleženci Bar
o Bojana Kosi
o Maja Hribar
o Petra Gorenc
o Tamara Kolednik
o Špela Kumar
o Tina Hižar
o Žiga
o Klemen
o Gregor
o Jernej
o Gašper
o Emil
o Katja
o Ines Hižar

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Emm, pozabil si še na tisoče ostalih ki niso bili izbrani v to "areno".
uf-1.gif

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
...so ljudje, ki bi za denar naredili vse.
Pravzaprav še hujše: so familije, ki bi za denar naredile vse.

Če že, potem takšen show ni sramota za posameznika, ampak za celo familijo, ki se tam zadaj smeji (samemu sebi???)!

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
...so ljudje, ki bi za denar naredili vse.
Pravzaprav še hujše: so familije, ki bi za denar naredile vse.

Če že, potem takšen show ni sramota za posameznika, ampak za celo familijo, ki se tam zadaj smeji (samemu sebi???)!

Se strinjam. Mislim, da greš tkole javno osramotit familijo nimaš treh čistih...no verjetno tut vsi ostali člani niso čist "kul", če podprejo tako stvar...sicer pa njegovi odgovori povejo vse (pretepanje, varanje, sin zasvojenec, ipd...)...če bi se moja familija odločla za kaj takega, mene ne bi videli v studiu, z njimi pa tut ne govorim več [ampak vem, da pri mojih ni bilijonka % možnosti, da kaj takega ušpičijo]...in najbl lame od vsega je pa to, da zvisi na takem banalnem vprašanju...celo familijo bp oblati zaradi kvazi slave???? Za kozlat.
crazy1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
mal te jezi, ker bi lahko tvojo mati na stolu vprašali, če ima hčera težave z mamili
smile-1.gif
))

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zanimivo, vsi komentirate, da je oddaja bedna na kubik in kako so bedni oni, ki to gledajo....gledali ste pa vsi....pa ne iz firbca...
sprasujem se.gif

17758-icon_confused.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
iz česa pa?

da vidis kaksni butli obstajajo...da lahko lepse zivis.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Jaz je nisem gledal, mi je pa iz ostalih postov jasno, za kaj gre, videl pa sem reklamo.

btw, Jonas je zelo nizko padel, odcvetela legenda pač, ki nujno potrebuje pozornost...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
iz česa pa?

da vidis kaksni butli obstajajo...da lahko lepse zivis.

Jaz sem zaradi tega napisal, da smo vsi adijo, neglede s kaksenga razloga kdo gleda.
Slovenske sicer nisem gledal tak kot nisem vseh ostalih resničnostnih šovov. Pogledal sem pa par insertov USA oddaje. Priznam, da se mi je zdelo zanimivo in hkrati skrajno bedno in tega ne mislim spremljat.

Adijo smo tak vsi, vsi delamo napake, vsi mamo neke skrivnosti, ampak moreš pa bit ekstra [censored], da greš to objavljat po TV. Ljudje sploh več nimajo ponosa in bi za denar naredili čistvo vse.

Če nekaj gledljivo in zanimivo ni nujno, da je sprejemljivo ? Potemtakem lahko tudi uvedemo nazaj gladiatorske igre
smile-1.gif
, preživelemu ponudimo 1.000.000 €. Gledljivost zagotovljena.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik timecop pravi:

btw, Jonas je zelo nizko padel, odcvetela legenda pač, ki nujno potrebuje pozornost...

Zakaj že? Še vedno zna dobro voditi, se hitro znajde, vodi pa oddajo ki je verjetno in tudi bo kar dobro gledana. Če je pa folk pacient, da se na take oddaja prijavlja je pa drugo vprašanje. Glede njega pa mi tukaj ne deluje nič nizkega?
confused-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.952
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Če nekaj gledljivo in zanimivo ni nujno, da je sprejemljivo ? Potemtakem lahko tudi uvedemo nazaj gladiatorske igre
smile-1.gif
, preživelemu ponudimo 1.000.000 €. Gledljivost zagotovljena.
V Rusiji imajo na televiziji tudi podobne zadeve. Ne sicer do smrti ampak je pa blizu, hujše od K1 / UFC / Pride in drugod nezaželjeno.