trenutke resnice

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
omg, gledam prvi del na netu...
Pa js umrem od sramote, da bi moj fotr vpričo mene priznal da misli da ima majhnega pa da ima težave s potenco pa da je vzel viagro... Ðizas, kako se folk lahko tko proda za denar
crazy1.gif

Podobno kot pikapoka -js se odpovem svoji familji če bi kermu kej tazga na misel pršlo, al pa takoj priimk spremenim in grem nekam na X konc Slovenije živet... Sam hvalabogu, vsi so tok normalni da se tega neb šli in sam pomilujemo tiste k se to dejansko grejo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
vidim... no sej na trenutek resnice se ne bom prijavil, da potem odletim pri 20 vprašanju , če sem pred mesecem dni klical po telefonu. Da. To je Laž. jebte se s takim hahaah

drugače pa severni, ja, dost elitno, ampak to ne pomeni bar, BB elita, amapk ta zaresno, pametne prasičke s katerih je ali pa še bo nekaj.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Swingerji.press
evil.gif

Pa oni, ko je 400 jurijev zgubil dvakrat in podkupuje državne uradnike s 15k€.
hysterical-1.gif

Prijavil se je pa na šov kjer lahko osvoji max. 50k... WTF?! (čeprav uro je mel neko hudo)
cool-1.gif

Najegovo družbo kličejo "Sopranovi"
hysterical-1.gif

Meni se zdi ,da je bil breitling

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no oplazil vceraj...haha, za tistega sopranota wannabe je bilo jasno da bo odletel in to na enem najboljglupih, torej ce mu je prislo s prostituko, ja valda da mu je prislo, tudi ce je bil mortos pijan... tolk o tem..

No ta soprano se mi ne na nek način prikupil, tak pošten kerlc mi je deloval. Mi pa nikoli nebo jasno zakaj se je šel tako bedarijo zlagat,
mislim a ni vseeno če ti pri qrbi pride ali ne, jaz tut včasih ne končam ko sem z mojo skupaj, pa mi je to prej "kulsko" kot pa lame,...

pa še druga stvar, zakaj bi se zlagal, če pa tudi če se zlažeš, se izve resnica, torej če rečeš DA in "padeš" je logično da je NE,...

Škoda, ker je sfural kar daleč, pa nekako mi je bil tak vreden teh 50 jurjev, če ma res tako poslovno nesrečo, pa tut če je nima,
pa so to samo govorice, si bi s temi 50 jurji lažj epomagal kako firmo postavit,...

Škoda je deda.

407647oh9ign8nou.jpg
Luka, pa kaj ti ni jasno? Vsa fora je v tem, da čez, ne vem, na pamet-5 jurjev ne moreš it, če imaš količkaj pameti je to logično. Folk je pohlepen, vsa fora je v senzacionalosti, tekmovalec se odpre, razkrije vso intimo, gledanost je odlična, oni služijo z reklamami, ko postane za njih prevroče, ufurajo neko trivialno vprašanje in dobijo tekmovalca v past, kaj je res vedo pa samo oni, tožit jih pa verjetno ne moreš, ker prej podpišeš "hudo" pogodbo. Verjemi, da ne bodo kar tako talal 50k€

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No pa recimo, v praksi, če bi ti tam sedel, da vidiš kako to zgleda..., si pri 19em vprašanju "ali ste kdaj sanjarili da bi vaš pitbull Željko občeval z vašo punco", ti pač odgovoriš pravilno, karkoli že... sledi 20-o vprašanje, "ali bi vinjeto nalimali z Labelo na vetrobransko steklo" pa bi rekel "da" in to je laž, ker imaš že nalimano in je ne rabiš še enkrat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
bo dobil in to samo zato da se malo "namami" nove... pač: vidiš pa je šansa zadet... samo bo pa najbrz se kar nekaj casa trajalo preden bo kdo prisel do te cifra (beri: ko bo gledanost in količina prijavljenih zacela padati)

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Enkrat pomoje bo, ker bodo drugače ljudje posumli da nekaj ne štima. En stoti tekmovalec bi znal dobit, takrat bo pa raja še bolj zagrabla.

EDIT: alkoholik, prehitel si me

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Tud js se strinjam da en pač more enkrat dobit, tko da bo kao zgledal ferplej.... In da ne bo folk začel kej sumničit, ko bojo pa kao vidl da vse klapa, se bojo pa prijavljal. Sicer pa slave željni se bojo tko al tko prjavil.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Včeraj v Srbiji je ena odgovorila na 20 vprašanj in potem ni hotela naprej. Odnesla je 26.389,71 € (2.500.000,00 dinarjev)
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
V sobotni prilogi kake 3 tedne nazaj je bil objavljen intervju z slovensko poligrafistkokjer je lepo objasnjeno zakaj ljudje padeje na takih "trivialnih" vprasanjih.

Kogar zanima intervju naj si ga prebere...

Ce povzamemo to kar je zenska tam povedala je razlaga zakaj je zenska padla na vprasanju "Ali ste kdaj zaigrali orgazem", povsem preprosta: Morda zenska resnicno nikoli ni zaigrala orgazma. Vseeno pa se ocitno ob misli na to da ji vedno pride pocuti nelagodno... Morda ji je bivsi moz govoril da je "k...rba" ker ji vedno pride in je to vprasanje pri njej v podzavesti povzrocilo obcutek sramu itd...

Problem ni v tem da bi se ustvarjalci izmislili da si se zlagal. Poligraf namrec ne napise da si se zlagal, poligraf kaze na odklone pri merjenju clovekovih vitalnih zivljenjskih funkcij ipd. In iz tega oseba ki izvaja poligrafsko testiranje sklepa in vlece zakljucke da si se ti zlagal.

V intervjuju ki sem ga omenil je lepo napisan primer ki se je zgodil v sloveniji: Morilec ki je ubil svojo zeno. Na kraju zlocina je bil pes. Ob vprasanju: ali je bil na kraju zlocina pes .....ne - nobene posebne reakcije. Vprasanje: Ali je na krajuzlocina bil papagaj....ne - instrumenti ponorijo.

Vedeli so da na kraju ni bilo papagaja. Ko so raziskovali zakaj se je to zgodilo, so ugotovili da je clovek za rojstne dneve otrokom rad podarjal papagaje. In ko je slisal besedo papagaj, je pomislil kaj bodo o njem menili otroci ko bodo izvedeli da je on ubil njihovo mamo. Ampak clovek se ni zlagal.

Zato je pri teh testih vedno potrebno imet usposobljene ljudi ki opravljajo ta testiranja. Ne more kar vsak zasebni detektiv se spilat poligrafista ceprav to radi pocnejo....(spomnite se oddaje BAR 1- nekje pri koncu)

Ne vemo zakaj je "soprano" padel na vprasanju ce mu je prislo.... Lahko ga je bilo zaradi necesa sram in je bila reakcija podobna lazi. Edino za prvega bi verjel da se je tip dejansko zlagal. Ker je stvar precej logicna. Tak frajer kot je on...pa valda ne bo zena bolj slavna od njega.

In vedite da TV3 tako ali tako izbere kandidata ki lahko pade na preizkusnji in ki bo omogocil dovolj pikantna vprasanja...sicerstvar za gledalce ne bi bila zanimiva.

Ce ste opazili, jonas zadevo vedno poimenuje "pozdravljeni v nasi psiholoski igri" - to je bistveno sirsi pojem kot samo preizkus iskrenosti.