Vozim 90 km/h (toliko je tudi omejitev) ko pred sabo na cesti vidim traktor z obračalnikom. Cesta je ravna, lepo pregledna, nasproti nobenega, zato ko se približam traktorju dam žmigavec in že zapeljem na drugi pas, ko traktor nenadoma, brez žmigavca zavije levo proti polju (polja so tam na levi in desni, ceste za na polje tam ni bilo). Zaviranje na polno in ABS ter oster zavoj v desno me je rešil pred nesrečo. Pa tudi to, da me idiotski kmet še vedno ni videl in je mirno peljal čez cesto. Če bi se ustavil, bi ga nasadil na polno sredi ceste, tako pa mi je ravno uspelo še po desnem robu priti mimo.
Tip je bil seveda nek star foter, z napol delujočim traktorjem, jaz kot "mladi divjak" sem na srečo imel nekaj bolj modernega, da so vsaj zavore in refleksi rešili kar se je dalo. Divjak seveda v narekovajih, saj sem želel mimo priti s hitrostjo enako omejitvi oz. nekaj nižjo, traktor pa je pri svojih 30 km/h mirno presekal pot.
Tele stare, samovšečne senilneže je potrebno spraviti s cest.
Tip je bil seveda nek star foter, z napol delujočim traktorjem, jaz kot "mladi divjak" sem na srečo imel nekaj bolj modernega, da so vsaj zavore in refleksi rešili kar se je dalo. Divjak seveda v narekovajih, saj sem želel mimo priti s hitrostjo enako omejitvi oz. nekaj nižjo, traktor pa je pri svojih 30 km/h mirno presekal pot.
Tele stare, samovšečne senilneže je potrebno spraviti s cest.