Trajanje spolnega odnosa

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
da potegnemo črto.

Najboljši seks je 15-20 minuten z "prihodom" obeh, 4-5x tedensko in to je to.

Mladi pari (prvih 20 seksov recimo) pa znajo bp nabijat tut po eno urcoz minimalnimi (kozarec vode) pavzami.

Po enem letu (200 seksih recimo) pa zadeva traja med 10-15min, v času dopusta mogoče malo več. (če je slabo vreme)

Ne rečem pa da se na 10 dedov in 15 bab ne najde po vask en primerek nimfomancev ki nabijata tedensko tut po 4 ure.

Pa ki se mi te da.

467716-post_slo.gif

nekaj je že na tem, da se s časom skrajšajo potrebe.. Je pa res razlika tudi s kom to delaš.. z enimi se pač ne ujameš... pol je pa žalost
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Če potegnemo črto. Tudi tisti, ki trdite kak seksate cele maratone, v povprečju ne verjamem, da seksate kaj več/dlje kot ostali.
Sploh nevem kdaj ? Zjutraj vstanete 2 uri prej ? zvečer preden grete spat ste 2 uri dlje gor ? Vmes, ko se zbudite zbudite partnerja in seksate 2 uri ?
Sploh pa tisti ki imate otroke ? kdaj imate čas ? verjamem vam, da to delate vsake tolko časa, ob posebnih priložnostih, ne pa da redno, oz po večini seksate, ko zajci.

malcom je kr vredu napisal. V povprečju je točno tak kot je on napisal, z izjamemi, ko je čas in prava priložnost.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja lepo je Malcom to napisal, ko sem bil še zajc in sveže zaljubljen je sex celo v avtomobilu tut znal trajat tudi po par urc ali še celo več.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Če potegnemo črto. Tudi tisti, ki trdite kak seksate cele maratone, v povprečju ne verjamem, da seksate kaj več/dlje kot ostali.
Sploh nevem kdaj ? Zjutraj vstanete 2 uri prej ? zvečer preden grete spat ste 2 uri dlje gor ? Vmes, ko se zbudite zbudite partnerja in seksate 2 uri ?
Sploh pa tisti ki imate otroke ? kdaj imate čas ? verjamem vam, da to delate vsake tolko časa, ob posebnih priložnostih, ne pa da redno, oz po večini seksate, ko zajci.

malcom je kr vredu napisal. V povprečju je točno tak kot je on napisal, z izjamemi, ko je čas in prava priložnost.

Hmm....
Vem za eno, precej nimfasto, ki je od moža zahtevala (oz. še zahteva) 1 uro sexa na dan. Pri dveh otrocih je to izgledalo tako, da sta bila malčka popoldne eno uro prepuščena sama sebi, medtem, ko sta starša izpolnjevala zakonske dolžnosti.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Očitno je situacija mnogo hujša kot sem predvideval. Niste mi vi neki jebachi. Ali pa velika večina od vas žal nima kompatibilnega partnerja. Meni se za pol ure na da niti 'mašine ogrevat'. Pa pol menjat rjuhe, se tuširat....brezveze. Naj ga raje potegne. Če nekaj delaš, pol pač delaš, polovičarstvo ni nič. Očitno imate do seksa nek čuden odnos. Nuja? Razmnoževanje? Če seksaš iz užitka, mi ni jasno zakaj bi želel uživat samo 15 minut.???

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Očitno je situacija mnogo hujša kot sem predvideval. Niste mi vi neki jebachi. Ali pa velika večina od vas žal nima kompatibilnega partnerja. Meni se za pol ure na da niti 'mašine ogrevat'. Pa pol menjat rjuhe, se tuširat....brezveze. Naj ga raje potegne. Če nekaj delaš, pol pač delaš, polovičarstvo ni nič. Očitno imate do seksa nek čuden odnos. Nuja? Razmnoževanje? Če seksaš iz užitka, mi ni jasno zakaj bi želel uživat samo 15 minut.???

Za moškega je največji užitek.. kaj?? Tosti špric, ki traja 5 sekund. Zakaj se potem jebat eno-dve uri za tistih 5 sec. Pa tudi zanima me zakaj pri vragu moraš po seksu zamenjat rjuhe? Kaj delaš z njimi. Pa ne mi rečt da tvoja ženska spušča nevemkolikšno količino "pridelka". Sploh pa po 12 urah službe, ko sma oba razkajfana in komaj čakama da grema spat pa si res nobeden ne želi še dveurnega seksa. Sploh pa če je pri hiši še kak otrok, je pa to še toliko slabše. Bodi realen no.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik jezek pravi:

Za moškega je največji užitek.. kaj?? Tosti špric, ki traja 5 sekund. Zakaj se potem jebat eno-dve uri za tistih 5 sec. Pa tudi zanima me zakaj pri vragu moraš po seksu zamenjat rjuhe? Kaj delaš z njimi. Pa ne mi rečt da tvoja ženska spušča nevemkolikšno količino "pridelka". Sploh pa po 12 urah službe, ko sma oba razkajfana in komaj čakama da grema spat pa si res nobeden ne želi še dveurnega seksa. Sploh pa če je pri hiši še kak otrok, je pa to še toliko slabše. Bodi realen no.
Zate sam sex ni užitek? Čakaš le, da ti špricne? Hja no, kokr ti paše
smirk-1.gif

In ja, ene znajo prokleto zmočiti rjuho, nekaj jo namoči pa še švic ko telovadiš po njej
evil.gif

Sicer pa mislim, da nihče tukaj ne govori o vsakodnevnem večurnem seksu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik jezek pravi:

Mislim da z ostalimi ni nič narobe in da si prav ti tisti s katerim je nekaj narobe. Mislim da si zelo obremenjen s tem in imaš v glavi neke smernice, neko percepcijo o "jebaču" da moraš 4 ure nabijat, tvoja pa se te najbrž boji in ti ne upa niti povedat da jo tamala boli in da ji ne paše. Se pa morda motim in je tvoja že zelo zmantrana od spodaj in se moraš res res dobro dat scoj da pride do nekega efekta
evil.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Ja, okej, ste me prepričali. Jaz in meni podobni nismo normalni....zato samo še tole, potem pa vas ne bom več obremenjeval:

Percepcijo o jebaču si naj zgradi vsak sam. Zame je jebač nekdo, ki lahko kadarkoli se mu da, nekdo ki lahko tudi kadar se mu najbolj ne da - zato da babe ne pusti na cedilu, in nekdo ki kadar se mu da pač da vse od sebe. Vse to seveda kumulativno.
Ne, nisem govoril o vsakodnevnem nabijanju.
Dosedanje so bile različno 'zmatrane', ampak se želja po seksu pri njih ni kaj dosti razlikovala. Ponavadi so bolj 'zmatrane' še bolj dovzetne za dražljaje in ne obratno.
Glede rjuh je odgovoril že nekdo zgoraj.
S tičem (če seveda nisi Barixevich) zdrave vaginalne sluznice tudi s celodnevnim drgnjenjem ne boš bistveno 'načel'.
Morda je res z mano nekaj hudo narobe, ampak se mi v življenju še NITI ENKRAT ni zgodilo, da bi mi baba rekla da jo 'boli glava'.
Res pa je, da otrok ni zraven in da nikoli nisem ne jaz ne baba imela 12-urne službe.
Kaj pa si mislil s patriotom pa ne razumem.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Premal gledaš slovenske nadaljevanke.
Aja, ne moreš, ni cajta. Sam seks te je ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jezek walda da je ne boli glava saj je nožnica že tako razbolela da glave sploh ne čuti več
hysterical-1.gif
Saj pravim urca, urca in pol z predigro ter vsem kar spada zraven je pošteno ampak 4 ali 8 ur pa res nobeni ni pasalo in tudi meni dojadi kar pa z jebačem nima nobene veze. Tako da tisto kar si filozofiral od zgoraj v stilu ko tebi paše ko njej paše nima nobene veze s tem.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Za moškega je največji užitek.. kaj?? Tosti špric, ki traja 5 sekund. Zakaj se potem jebat eno-dve uri za tistih 5 sec.

boga tvoja žena
crazy1.gif

Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sploh pa po 12 urah službe, ko sma oba razkajfana in komaj čakama da grema spat pa si res nobeden ne želi še dveurnega seksa. Sploh pa če je pri hiši še kak otrok, je pa to še toliko slabše. Bodi realen no.

kdo pa pravi, da moraš ta dve urni sex izvajat vsak dan, sploh pa po šihtu? kaj pa če bi si kdaj vzel čez vikend, morda soboto, čas za kakšen "maraton" in poskrbel zravn še zanjo?

@all: pa še vedno niste razjasnili, kaj za vas pomeni sex
jezen.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mislim da bi žena od jezek in podobnih "jebacev" znala veliiiikoooo povedati...

Najbrž imajo teflonske mufne.
17758-icon_confused.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
...
Percepcijo o jebaču si naj zgradi vsak sam. Zame je jebač nekdo, ki lahko kadarkoli se mu da, nekdo ki lahko tudi kadar se mu najbolj ne da - zato da babe ne pusti na cedilu, in nekdo ki kadar se mu da pač da vse od sebe. Vse to seveda kumulativno.
....

Nič osebnega jezek, ampak to me je spominja na nakladače v vojski (JLA), ki so govorili: Ko pridem domov jo bom v rit, da ne bo govorila, da sem pyzde potreben, potem jo bom v pyzdo, da ne bo rekla, da sem pëder, nato si ga bom pa še na roke vrgel, da bo videla da lahko še, pa nočem.

ON: Rad bi te videl po kakšnih 10+ letih zakona in treh otrocih

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
ksz

Če delaš na javni upravi ali si brezposeln, se ti verjetno res da non stop in vsak dan. če imaš pa naporen šiht (psihično), dolge delavnike...pa nisi več 18 letna hormonska bomba,..pa se ti res ne da vsak dan oz. ti niti ne sede.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa če moraš še 50 filmov in 300 nadaljevank pogledat doma, potem tudi ni časa.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj ne morem verjet, 85% samih jebačev (maratoncev) tukaj gori, popizdiš. Jaz nevem kdaj imate nekateri sploh čas skočit ko pa ste tukaj vsakih 23 minutk?
hysterical-1.gif
saj pišejo da gredo med maratoni na čik pa kozarček itd..... zanimivo.....mogoče gredo tudi na alter
bonk.gif