Trajanje spolnega odnosa

calabria

Pripravnik
24. mar 2010
56
0
6
Meni se zdi, da je malcomX čist prov povedu. Na začetku še gre tud mal dlje časa, po nekaj letih je pa dovolj tut sam 15min pred spanjem. Mogoče še kdaj vmes (bolj med vikendi, ko sta več skupaj). Z bivšim bivšim je blo loh tut po uro pa pol, pa po pravici povedan nisem imela nič od tega. Kaj boš tok dolg sexu če ti še pride ne in se na konc počutiš sam še kot luknja zanj. Na konc te pa še vse boli. Z bivšim je blo čist drgač. Na začetku je blo loh v 3 urah tut 7x, pol se pa zadeve mal umirijo. Pa še zlo hit me je pogruntu in je blo loh zlo hit konc. Ne vem, mogoče sem sam jaz taka ampak, sej je prijetno sexat, sam če pa ni zaključka pa to ni to. Če ti ne pride, je bl tko tko. Tko da raj 15min pa da te fajn porihta, kot pa 2-3 ure kr neki, nasledn dan pa hodt ne morš.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Ženski orgazem ni pogojen s spretnostjo/nadarjenostjo/obdarjenostjo/vzdržljivostjo moškega ampak z normalnostjo/razvitostjo ženske seksualnosti. Očitno si se z leti (s prehodom na drugega tipa) seksualno razvila, ali pa si do prejšnjega tipa imela tako močne psihične zavore da so blokirale užitek. Glede na to, da praviš, da si se počutila kot njegova luknja....

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ženski orgazem ni pogojen s spretnostjo/nadarjenostjo/obdarjenostjo/vzdržljivostjo moškega ampak z normalnostjo/razvitostjo ženske seksualnosti. Očitno si se z leti (s prehodom na drugega tipa) seksualno razvila, ali pa si do prejšnjega tipa imela tako močne psihične zavore da so blokirale užitek. Glede na to, da praviš, da si se počutila kot njegova luknja....

nov dr rugelj na obzorju...
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
ni ravno čisto tako kot je napisal. to je pisanje tipičnega bebca, ki za vse ženske težave krivi žensko, sam pa je über in ah in sploh super man , naj boljpameten itd bla bla bla
da pa obstaja vsaj 50% wanabe jebačev, ki znajo samo drkat in jim pride samo če nago babo vidijo pa niti ne pomisli...
malo si še mora razčistiti pojme

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
calabria pravi: 'Z bivšim bivšim je blo loh tut po uro pa pol, pa po pravici povedan nisem imela nič od tega'
cedevita pravi: 'da pa obstaja vsaj 50% wanabe jebačev, ki znajo samo drkat in jim pride samo če nago babo vidijo'

Kdo naj si čisti pojme?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Takele odgovore lahko piše samo nekdo, ki seks zreducira na golo mehansko opravilo. Če je pa punca napisala, za kaj jo je tip imel, je pa verjetno pomenilo, da je imel tudi sicer nekoliko nenavaden odnos do nje in da se zaradi njegovega odnosa ni mogla sprostiti in v seksu uživati. Sicer pa, če se že greste Ruglja, je rekel, da ni frigidnih žensk, so samo nesposobni moški (diametralno nasprotna trditev od tvoje
smirk-1.gif
).

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
za razliko se tokrat kar strinjam s tistim, kar je mx napisal.
pri nama traja vse skupaj okoli ene ure, od tega je nabijanja kvecjemu kakih 20 minut.
kaj vec ne pase niti njej, niti meni. niti ne vem zakaj bi, ce lahko prakticno vsak dan..
verjamem pa, da tisti, ki pred racunalnikom drkajo po 3 ure mislijo, da je tudi pri seksu tako. v zivo itak niso se nikoli:)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
pri nama traja vse skupaj okoli ene ure, od tega je nabijanja kvecjemu kakih 20 minut.
kaj vec ne pase niti njej, niti meni. niti ne vem zakaj bi, ce lahko prakticno vsak dan..
verjamem pa, da tisti, ki pred racunalnikom drkajo po 3 ure mislijo, da je tudi pri seksu tako. v zivo itak niso se nikoli:)
Čakej in ti zdej misliš, da si referenca za vse ostale?
"če meni ne paše/ne morem, tudi drugim ne"
Ljudje smo si različni, nekateri to pogruntajo prej, nekateri pa nikoli
smirk-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kje sem napisal, da ne morem?
z izmisljevanjem ocitno isces potrditev, da si car.
saj ne recem, da nekaterim ne pase vec kot uro.. so pa bolj izjeme, niti ne vidim smisla v tem.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
preberi se 2x, 3x, oziroma dokler ne dojames.
ne mislim se sploh podrkavat z nekimi carji tu na forumu, napisal sem le svoje mnenje.

lp

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Sem prebral in vidim samo to, da svoje sposobnosti/nesposobnosti pripisuješ vsem po spisku. Če kakšen ne pade v tvojo kategorijo se pa gotovo laže
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
smirk-1.gif

Meni se bolj zdi, da ti misliš, da si referenca za vse ostale...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
smirk-1.gif

Meni se bolj zdi, da ti misliš, da si referenca za vse ostale...
No zdi se ti narobe
smirk-1.gif