Mogoče se bo kater celo prijavu (ježek?)
Samo mi ni čisto jasno kako bo to predstavu pred kamero
Samo mi ni čisto jasno kako bo to predstavu pred kamero
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ženski orgazem ni pogojen s spretnostjo/nadarjenostjo/obdarjenostjo/vzdržljivostjo moškega ampak z normalnostjo/razvitostjo ženske seksualnosti. Očitno si se z leti (s prehodom na drugega tipa) seksualno razvila, ali pa si do prejšnjega tipa imela tako močne psihične zavore da so blokirale užitek. Glede na to, da praviš, da si se počutila kot njegova luknja....
Čakej in ti zdej misliš, da si referenca za vse ostale?Citat:
Uporabnik dufus pravi:
za razliko se tokrat kar strinjam s tistim, kar je mx napisal.
pri nama traja vse skupaj okoli ene ure, od tega je nabijanja kvecjemu kakih 20 minut.
kaj vec ne pase niti njej, niti meni. niti ne vem zakaj bi, ce lahko prakticno vsak dan..
verjamem pa, da tisti, ki pred racunalnikom drkajo po 3 ure mislijo, da je tudi pri seksu tako. v zivo itak niso se nikoli
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik dufus pravi:
pri nama traja vse skupaj okoli ene ure, od tega je nabijanja kvecjemu kakih 20 minut.
kaj vec ne pase niti njej, niti meni. niti ne vem zakaj bi, ce lahko prakticno vsak dan..
verjamem pa, da tisti, ki pred racunalnikom drkajo po 3 ure mislijo, da je tudi pri seksu tako. v zivo itak niso se nikoli
"če meni ne paše/ne morem, tudi drugim ne"
Ljudje smo si različni, nekateri to pogruntajo prej, nekateri pa nikoli
No zdi se ti narobeCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik dufus pravi:
"če meni ne paše/ne morem, tudi drugim ne"
Ljudje smo si različni, nekateri to pogruntajo prej, nekateri pa nikoli
Meni se bolj zdi, da ti misliš, da si referenca za vse ostale...
"Saj ni žajfa, da se znuca."Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mislim da bi žena od jezek in podobnih "jebacev" znala veliiiikoooo povedati...
Najbrž imajo teflonske mufne.