Trajanje spolnega odnosa

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Morda Levanko. Saj pravi, da ura še ni 16, ko se mu pupa vrne iz šole.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Če ti res pol ure samo "nabijaš", potem ti verjamem, da ti rata dolgočasno
smirk-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj ne morem verjet, 85% samih jebačev (maratoncev) tukaj gori, popizdiš. Jaz nevem kdaj imate nekateri sploh čas skočit ko pa ste tukaj vsakih 23 minutk?
hysterical-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa prav kolegica da ja da se je z enim tud eno uro dol dajala.....in potem potešena z 4mi črticami na spisku zaspala
shocked-1.gif

Any comments
sprasujem se.gif
zakaj je pa to tako težko verjet? Zgodbe o maratonih in zaporednih orgazmih so bile včasih tud zame sicer zgolj mit... zdaj pa ta mit redno doživljam. Je potrebno samo pravo osebo spoznat! O konkretnih številkah ne bom, ker ne mislim ničesar dokazovat...je pa več ur skupaj, pa oba zaporedne črtice delava
cheer.gif
Z leti zadevo tudi drugače doživljaš..
v glavnem, nejeverni so zgolj tisti, ki sami takih odnosov (še) niso doživeli, pa taki, ki govorijo o "trdem delu", pa o zadostnem polurnem nabijanju..
ja, ko je noro, midva ne gledava na uro...
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Pa prav kolegica da ja da se je z enim tud eno uro dol dajala.....in potem potešena z 4mi črticami na spisku zaspala
shocked-1.gif

Any comments
sprasujem se.gif
zakaj je pa to tako težko verjet? Zgodbe o maratonih in zaporednih orgazmih so bile včasih tud zame sicer zgolj mit... zdaj pa ta mit redno doživljam. Je potrebno samo pravo osebo spoznat! O konkretnih številkah ne bom, ker ne mislim ničesar dokazovat...je pa več ur skupaj, pa oba zaporedne črtice delava
cheer.gif
v glavnem, nejeverni so zgolj tisti, ki sami takih odnosov (še) niso doživeli, pa taki, ki govorijo o "trdem delu", pa o zadostnem polurnem nabijanju..
grin1.gif

..lep post
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Decva nevem kje ti vidiš da kdo trdi da je to nemogoče niti nisem nikjer omenil da tega nisem probal ampak pravim samo da ne vidim smisla v tem. Če že potem raje 5x na dan po 1 uro z pavzami, imam več od tega
smile-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Decva nevem kje ti vidiš da kdo trdi da je to nemogoče niti nisem nikjer omenil da tega nisem probal ampak pravim samo da ne vidim smisla v tem. Če že potem raje 5x na dan po 1 uro z pavzami, imam več od tega
smile-1.gif
tud 5x na dan s pavzami je ok, pa včasih tudi tisti 10minutni... Kakor komu paše...
in moj odgovor se ni nanašal nate, ampak zgolj na tiste, ki se jim zdi že ena ura veliko..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik decva pravi:

zakaj je pa to tako težko verjet? Zgodbe o maratonih in zaporednih orgazmih so bile včasih tud zame sicer zgolj mit... zdaj pa ta mit redno doživljam.

Lei sj ql......sm tud že jaz po kako uro......ampak to je blo eno uro igranja z punco.......inona z mano....itd....

Sam........1 uro nabijanja u lukno.....Cmon
stupid-1.gif
Mi pade po 5minutah......zarad dougčasa da ne bo pomote

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
shocked-1.gif

Any comments
sprasujem se.gif
cheer.gif
grin1.gif

no, jaz pa raje čimprej opravim, da imam čas tudi za bolj zanimive in zabavne zadeve..večurno seksanje me dolgočasi, pa naj bo manekenka še tako hot...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

ja najprej bo potrebna razjasnitev, ali ta ura pomeni ura nabijanja (not pa vn, not pa vn) ali ura "sexa" pod katerega si lahko dodano mislimo še od božanja, lizanja, igračkanja s prsti, pripomočki,.... pol se pa lahko naprej pogovarjamo
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...

ja najprej bo potrebna razjasnitev, ali ta ura pomeni ura nabijanja (not pa vn, not pa vn) ali ura "sexa" pod katerega si lahko dodano mislimo še od božanja, lizanja, igračkanja s prsti, pripomočki,.... pol se pa lahko naprej pogovarjamo
grin1.gif

Za tiste, ki jim je po 5min dolgčas, je to zgleda res samo not in ven
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Tako kot je rekla skorpy - treba bo definiratri, kaj si kdo predstavlja kot spolni odnos. Ker eno ali več urno nabijanje - saj ne rečem, da prvič ni zanimivo, ampak to s sexom nima kaj dosti zveze, bolj z rekreacijo.

V kolikor pa avtor razmišlja še o predigri in vseh možni variacijah itd - potem je pa 1 ura ravno prav za temeljito ljubljenje z malo crkljanja vred.

Mx je za spremembo napisal smiseln post, se z njim kar strinjam.

Spolni odnos v širšem smislu - moj najdaljši spolni odnos traja že drugo desetletje (kmalu se bo začelo tretje) - toliko časa me že država yebe z davki.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
itak, da je možno eno uro in več
redface-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/xIJutnE3_es"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/xIJutnE3_es" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
da potegnemo črto.

Najboljši seks je 15-20 minuten z "prihodom" obeh, 4-5x tedensko in to je to.

Mladi pari (prvih 20 seksov recimo) pa znajo bp nabijat tut po eno urcoz minimalnimi (kozarec vode) pavzami.

Po enem letu (200 seksih recimo) pa zadeva traja med 10-15min, v času dopusta mogoče malo več. (če je slabo vreme)

Ne rečem pa da se na 10 dedov in 15 bab ne najde po vask en primerek nimfomancev ki nabijata tedensko tut po 4 ure.

Pa ki se mi te da.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...

grin1.gif

Res je
cheer.gif

Nekdo je napisal "brez starca nema udarca"......drugače se mi ne da komentirati kaj preveč te teme
evil.gif