Trajanje spolnega odnosa

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ma model, ni problem tolk o naši vzdržljivosti...no mal je, bolj je v tem, da tamala suha rata po enournem švasanju, pa barvo tudi temu primerno spremeni....
Mogoče še ne veš...:)
Hja, to je pa odvisno, kakšno punco imaš.
Sicer pa obstajajo tudi vlažilni pripomočki

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Bil je lep četrtkov večer.....in bili smo mi v stari Ljubljani
smile-1.gif

In nanese debata valda tud na sex......kdo je že doživel daljšega ( sex ). Pa prav kolegica da ja da se je z enim tud eno uro dol dajala.....in potem potešena z 4mi črticami na spisku zaspala
shocked-1.gif

No ja naš ( bili smo še trije kolegi prisotni v debati) lep četrtkov večer se je kar na lepem prevesil v večer zamišljenosti in globokih misli
smile-1.gif

Uglavnem NE VRJAMEMO JI P****** DA JE TO MOŽNO......LAŽE NA GRMADO Z NJO!!!!
jezen.gif

Any comments
sprasujem se.gif

1 ura ni nič takega, vsak pravi jebač je že u karieri garal tudi po več ur, naprimer tudi 3 in več...sicer pa običajno tako dolga garanja niso lifetime style...po moje je ura za povprečno dejanje malo napovprečna, vendar nič takega...sploh pa če je ded bil navučen, če je bla roba dobro namešana, je blo lih prav, ker če bi bla kej vredna, ga sploh čutu nebi pa bi mu padu...
evil.gif

A to ti tko, po izkušnjah ? " Ejga, kdaj si ga pa not dal? "..."
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kaj 1 ura? to pa res ni problem, meni se zdi problem to, kar Sting trdi, 12 ur skup
A ni pol priznal, da to vključuje tudi večerjo in kino ???
wink-1.gif

to pa ne vem, no to potem čas praktično razpolovi 6 urc... no tolk še nism zdržal, nima ne en ne drug dost fizične kondicije za kaj takega

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
4 ure s prekinitvami tak da na oka 3 ure je bilo. Ampak drugi dan
crazy1.gif
še cel teden me je vse bolelo pa njo tudi. 1 urco pa res ni problem no dobr tale 1 ura je 1x na mesec drugače pa povprečno 30-45 minut.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ma model, ni problem tolk o naši vzdržljivosti...no mal je, bolj je v tem, da tamala suha rata po enournem švasanju, pa barvo tudi temu primerno spremeni....
Mogoče še ne veš...:)

Aja? Še nisem na tako naletel, mam kontra izkušnje (vsesplošno zamakanje)

1h+ kein problem, navadiš se erupcijo kontrolirat. Sam pol včasih ne morš sprožit sploh..
rolleyes-1.gif

No vse kar je dlje od 5 min je itak v smeri zadovoljitve ženske
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Pa prav kolegica da ja da se je z enim tud eno uro dol dajala.....in potem potešena z 4mi črticami na spisku zaspala
shocked-1.gif
Pa upam, da ji to ni v ponos. To pa mora biti orng grda baba, da se ded 1 uro mantra, pa mu ne pride.
crazy1.gif

Če je prava jahačica, moram vsake dve minute na nekaj grdega pomislit, ker sicer svršim v 5 minutah.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Pa prav kolegica da ja da se je z enim tud eno uro dol dajala.....in potem potešena z 4mi črticami na spisku zaspala
shocked-1.gif
Pa upam, da ji to ni v ponos. To pa mora biti orng grda baba, da se ded 1 uro mantra, pa mu ne pride.
crazy1.gif

Če je prava jahačica, moram vsake dve minute na nekaj grdega pomislit, ker sicer svršim v 5 minutah .
Ne dečko, to le pomeni, da si nesposoben v postelji

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Ruglja sicer ni več, ampak ni pene, bo jest5 vskočil. Koliko ženskih orgazmov je zdaj norma? 57 v treh minutah bo dost?
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Če redno sexaš ni problem eno uro, lahko tudi dalj. Če pa en mesec sanjaš kako boš eno pritisnil, je pa lahko 120kg SHEMALE pa ti bo prišlo v 3 minutah.

Zdaj pa glede na komentarje pred menoj, mislim da je vsem jasno, kam kdo paše
evil.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.458
1.458
113
Ni čudno da gre svet v quratz, če pa fantje na vrhuncu moči niste sposobni nekega normalnega seksualnega performansa. Sam se bližam 40-im, sem bolj kot ne debel, s športom se ne ukvarjam nič....pa lahko še vedno cel dan preživim z babo v postelji (cca. 7 ur efektivnega seksa, ostalo spanje, hrana in 15-minutni premori). Pri tem mi pride nejveč 5-krat (ko sem bil star 20 je šlo tudi 7-krat/dan), ženske orgazme po dvajsetem prenehamo šteti. Še nikoli videl težav z (ne)vlaženjem, je pa res, da je naslednji dan človek za v smeti in mu ni ravno do seksa. Poleg tega je tudi res, da tovrstni performansi ustrezajo največ dvem tretjinam žensk. Z ostalimi se ni treba (pa tudi nima pravega smisla) toliko truditi. Iskreno upam, da imate partnerke, katerim vaša 'sposobnost' ustreza, in da vam jih ne pedenajo drugi.