Ja vem da bo drazji. Samo racunam da tudi boljsi.Camry bo se drazji ...
Ja vem da bo drazji. Samo racunam da tudi boljsi.Camry bo se drazji ...
Po ceniku nalozeno je cca 35.5k.Misliš 33k €?
Na Toyoti so popusti različno dosegljivi od modela do modela, vsekakor boš pa moral iti do salona in povprašat. Na osnovno opremljenega Hiluxa so mi preračunano ponujali 14% popusta. Tako po kmečko pa več kot je opreme v avtu večjo maržo ima prodajalec in verjetno več manevrskega prostora.
Seveda ja. Pa mercedes ima zame eno veliko slabost. Vsi te vlacijo po zobeh. Slovenceljni pac. Pa vsaka vaska babica pozna logotip.zakaj bi se zaradi nekega neracionalnega strahu raje leta slabše vozil mi nikoli ne bo jasno
zraven pa še prepričanje, da je hibrid nekaj blazno enostavnega v primerjavi s turbo bencinarjem
Dvomim, da boš za nov model avta pri Toyoti dobil 14% popust, ni to FauVe.Po ceniku nalozeno je cca 35.5k.
14% dol je potem 30.5k od oka...
Seveda ja. Pa mercedes ima zame eno veliko slabost. Vsi te vlacijo po zobeh. Slovenceljni pac. Pa vsaka vaska babica pozna logotip.
Po ceniku nalozeno je cca 35.5k.
14% dol je potem 30.5k od oka...
Torej si še tri leta v garanciji. Še maš čas. Drugače so pa nimh držale v povprečju po 300-400k kolko sem braltakole iz prve roke me zanima, glede na to, da imas precej vec km z razlicnimi Priusi za sabo - kdaj zacne baterija pesati in kako se to kaze?
moj ima zdaj 200.000 km in 8 let, pa da znam malo racunati. ker potem ga raje pocasi zamenjam, magar za novejsega/mlajsega oz. manj zvozenega.
Jaz ne opazim razlike.
In niti v tehnični dokumentaciji ni navedena razlika v delovanju radarja.
takole iz prve roke me zanima, glede na to, da imas precej vec km z razlicnimi Priusi za sabo - kdaj zacne baterija pesati in kako se to kaze?
moj ima zdaj 200.000 km in 8 let, pa da znam malo racunati. ker potem ga raje pocasi zamenjam, magar za novejsega/mlajsega oz. manj zvozenega.