Ni razlike v radarju. Več kot očitna razlika je kako hitro pospeši do željene hitrosti. Pri ECO je to precej počasno pospeševanje, pri normal je nekaj srednjega, pri power pa najhitreje prideš do nastavljene (željene) hitrosti na tempomatu.Jaz ne opazim razlike.
In niti v tehnični dokumentaciji ni navedena razlika v delovanju radarja.
Kako je pa kaj z vzdrževanjem teh menjalnikov oziroma prenosov? Je v cvt predvidena kakšna menjava olja ali ostali posegi?
Ni razlike v radarju. Več kot očitna razlika je kako hitro pospeši do željene hitrosti. Pri ECO je to precej počasno pospeševanje, pri normal je nekaj srednjega, pri power pa najhitreje prideš do nastavljene (željene) hitrosti na tempomatu.
Nisem prepričan da je obvezno ....prius 2 gen od 66.000 (ko sem ga kupil) do 488.000 (ko sem ga prodal po 4.5 letih taxiranja) nisem menjal olja v menjalniku.Sem pa videl od kolega olje pri nekih 300.000 km ki je zaradi preventive zamenjal in mi ni bilo všeč kar sem vidu.Zato sva se z mehanikom zmenila da bova na Priusu 3 gen (katero sedaj vozim) pri nekih 250.000 km zamenjala olje.Kako je pa kaj z vzdrževanjem teh menjalnikov oziroma prenosov? Je v cvt predvidena kakšna menjava olja ali ostali posegi?
Konkretno pišem za Priusa IV, letnik 2016. Naloadan do konca z opremo.Lahko da je razlika pri Prius+ (3. generacija) in novih Toyotah s TSS.
Konkretno za Corollo ti ne znam rečt, se pa pri Toyoti prej ubiješ kot dobiš nek pameten popust.ksz pa malo on topic...
Koliko je realno pričakovati popusta na corollo karavan 2.0 hibrid naloženo do konca - po ceniku ~35500 eur? Kakšna je kaj praksa?
ksz pa malo on topic...
Koliko je realno pričakovati popusta na corollo karavan 2.0 hibrid naloženo do konca - po ceniku ~35500 eur? Kakšna je kaj praksa?
Zato ker nimajo hibrida. Bencinar je pa kompleksen kot dizel. Če bi vsaj bil n/a bencinar bi vzel pa E klaso 2 leti staro.zakaj ne polno naloženega C karavana 3 leta starega, za 20 kilo, da se boš vsaj vozil in zgledal ko gospod .
Naj grejo v k...Konkretno za Corollo ti ne znam rečt, se pa pri Toyoti prej ubiješ kot dobiš nek pameten popust.
Razen tisto kar imajo sami splošno oglaševano akcijo.
Nekdo je nekaj strani nazaj omenil 2.500 € popusta promo akcije za novo Corolllo, če sem prav prebral?
Naj grejo v k...
za gajbo pa ne bom dal 35k. Škoda denarja.
Počakam camryja pa da vidim to čudo.. morda pa bo za kaj.