Tovornjak kontra po AC

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
js sm dobil (oz. še čakam) 1000 eurov za prehitro vožnjo....

drugič grem raje v kontra smeri od LJ do morja

Kaj ko bi drugič raje po omejitvi peljal in ne bi imel težav po kateri cesti bi se peljal na morje?
confused-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:

Kaj ko bi drugič raje po omejitvi peljal in ne bi imel težav po kateri cesti bi se peljal na morje?
confused-1.gif

bravo poldek

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

Si moral pa konkretno "spregledati" omejitev

ja v bistvu sem na koncu celovške proti medvodam, peljal po omejitvi 87... samo nisem vedel da je 50, ampak sem bil prepričan da je 90 - no zdaj vem da je 50

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Poznam zadevo - sem iz Medvod - in tam zelo radi stojijo. Kako si prišel na idejo 90 mi ni jasno, saj gre vendar za naselje. In tudi po Celovški je omejitev 70.
Če prav vidim, boš ostal še brez vozniške - nič ti ne privoščim

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Poznam zadevo - sem iz Medvod - in tam zelo radi stojijo. Kako si prišel na idejo 90 mi ni jasno, saj gre vendar za naselje. In tudi po Celovški je omejitev 70.

pač če se pripelješ iz centra, narediš po celovški 5km, skozi je 60 ali 70 nikjer 50, in pol prideš do konca, ko že misliš, da si iz kraja in je tam tabla za konec omejitve, pred križiščem za gameljne - pač sem mislil, da je konec omejitve

odvzem vozniške je začasni od 1 - x mesecev

še čakam na sodnika

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Ne bo ostal brez vozniske... Tisti zadnji stolpec pomeni mozen dodatni ukrep... pa se to je lahko le prepoved voznje.. zacasna seveda (kaksen mesec verjetno v konkretnem primeru)... ce pa je vec kot 50, pa pomeni 18 pik in je tudi izpolnjen pogoj za prenehanje veljavnosti vozniskega dovoljenja ...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Večji del Celovške je 70 ali vsaj 60.
Kar se tiče zagrožene kazni za vožnjo v nasprotni smeri se strinjam.

To drzi... vendar postavijo radar tam, ko je omejitev 50
smile-1.gif
... kar potem nanese 1.000 € kazni in 9 pik...

Ne pretiravaj. Nikoli, ampak prav nikoli še nisem videl radarja pri Jelenu. Stoji od vsaj 100 ali več metrov višje proti Medvodam (tam pri bifeju) pa prvega uvoza proti skladiščem (tam pri dvigalih). Druga možnost je, da ga nabašeš na zadnjem križišču (brez semaforjev).

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Ker mam na motorju drugi nosilec tablice in le ta nima osvetljave za registersko tablico sem dobil 350€ on pa po kontra pasu pa 650€.

Kje je tu logika???

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Večji del Celovške je 70 ali vsaj 60.
Kar se tiče zagrožene kazni za vožnjo v nasprotni smeri se strinjam.

To drzi... vendar postavijo radar tam, ko je omejitev 50
smile-1.gif
... kar potem nanese 1.000 € kazni in 9 pik...

Ne pretiravaj. Nikoli, ampak prav nikoli še nisem videl radarja pri Jelenu. Stoji od vsaj 100 ali več metrov višje proti Medvodam (tam pri bifeju) pa prvega uvoza proti skladiščem (tam pri dvigalih). Druga možnost je, da ga nabašeš na zadnjem križišču (brez semaforjev).

kar je še hujše, ker za tistim križiščem je potem tabla konc ljubljane (zdaj to vem, ker se večkrat tam vozim, preden so me dobili na radar sem se pa morda 2x)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tisto križišče je bilo zelo popularno pred leti. Tam so stali vsaj 2x če ne 3x tedensko, nato so zadevo opustili. Kot kaže je spet aktualna.
Podobno aktivna točka je zadnje čase medvoški klanec v smeri proti Kranju. Tudi tam je 50, čeprav cesta rada zavede.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
De facto je peljal max -(minus) 80km/h.
uf-1.gif

Car
grin1.gif
Sej najbrž bi bla kazen 2000€, ampak jo je nagrada za minus hitrost znižala na 650.

[censored] no rahlo so smotani. Jst bom med normalno vožnjo za 2 sekundi zahodil gas v naselju pa se skeširu takoj več sto EUR. Pa bom težko koga ogrožal... minimalno 2500 EUR bi dal takim.... marš!

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Drugače pa @Killa khan. Na zoprno foro so te dobili. Tam sem jih tudi že sam parkrat videl meriti, pa ponavadi iz principa vozim 50, ker ne mislim podpirat države. Jst menim, da bi mogla tm bit omejitev 70, če so že tablo za konec naselja tako pozno postavili... ker itak folk podzavestno da gas.

Sej kaj... brezveze govorit..... zadnjič se mi je mudilo .... pa sem vozu konkretno čez omejitev do cestninske. tam pa strogo po omejitvah. 40 čez cestninsko. in kdo bi si mislil, na koncu torova proti gorenjski so merili. še enega pred mano so ustavili. no jaz sem se lepo peljal 40 mimo plavcev, nato pa naprej do daske.... to ti je prometna varnost, ni kej. sam jebat ga, tko je v naši državi. v zadnjih petih letih sem plaču samo eno kazen, to je bla 5000 sit takrat, pa še to so me dobil na odseku na regionalki, ki je bil omejen na 60 km/h zaradi dveh hiš. kjer koli drugje sem počel bilokake pizdarije pa nikjer plavcev... go figure.

v glavnem upam, da ti ne bo sodnik preveč težil
smile-1.gif

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Jaz sem do sedaj tudi mel srečo s policaji, 2 kreat sem dobil kazen sam 1x za pas, 1x pa za prehitevanje policiskega avta na delu kjer to ni dovoljeno. Je mel še znak na posnetku. Pol sem še pa bil tam kjer je 60km/h prehiert in sem peljal 90. Sem mel srečo je bil razumen policaj in sem dobil le 40€
:D Zegnar sem
Drgač so me pa že enih dvakrat spustli ker sem mel koledarček 113
smile-1.gif

Jaz mam srečo z njimi (no vsaj z avtom).