Top Gear je nazaj

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Po medlem Top Gear Australia in potem ko si človek misli, da bodo zgolj še nategovali koncept, saj so že vse ideje uporabili, ekipa Top Geara spet briljira.
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če pogledaš še TG avstralija, FG, pa še kako tako oddajo s kako coljo na čelu, veš da bi se moral poslabšat za 90% da ne bi bli več top.

Nism še pogledu.
cheer.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Loool, ampak Angleži so pa res...
Citat:
He went on: "This is a hard job, and I'm not just saying this to win favour with lorry drivers. It's a hard job - change gear, change gear, change gear, check your mirrors, murder a prostitute, change gear, change gear, murder. That's a lot of effort in a day."
Jaz sem se od tem nasmejal skoraj do solz.

Sicer pa dobra razlaga s strani BBC-ja:
Citat:
"The vast majority of Top Gear viewers have clear expectations of Jeremy Clarkson's long-established and frequently provocative on-screen persona. This particular reference was used to comically exaggerate and make ridiculous an unfair urban myth about the world of lorry driving, and was not intended to cause offence."
Me zanima, če bi kdo pri nas imel jajca, da bi tako branil kakšen tak ''incident''.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

pravi psihoti so toti trije ja
grin1.gif

pa poleg sem se tud nasmejal kot že dolgo ne

zanimiv za pogledat je tudi: Clarkson.Thriller.DVDRip.XviD-HAGGiS
tongue-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
v drugmu delu:

Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May travel to the US to take three new generation muscle cars on an epic road trip from San Francisco to the heart of Utah. And after the excitement of their last American road trip, this time they do their best to avoid letting a mob of angry locals pelt them with rocks. Meanwhile, back in the UK Jeremy tests the feisty new Fiat 500 Abarth and pop idol Will Young is the Star In A Reasonably Priced Car.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

pravi psihoti so toti trije ja
grin1.gif

pa poleg sem se tud nasmejal kot že dolgo ne

zanimiv za pogledat je tudi: Clarkson.Thriller.DVDRip.XviD-HAGGiS
tongue-1.gif

kaj pa je v tem thrillerju?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
MA dej na forumih poglej, v SLO bi se sfajtali ali bi ga ustrelili, mu avto podrgnli, karkoli, ker pač ciničnega angleškega humorja veliko ljudi ne razume in vzame takoj osebno.
Še jebemtimater eni vzamejo osebno pa čeprav je mtka taka da ne bi dirao ni štapom
wink-1.gif

Lepo pa da se v komentarjih sprašujejo, kako da so ratali tako občutljivi na njihov trademark humor, če pa so včasih se takemu samo smejali... jaz bi rekel da pač je to rezultat poneumljanja, nesposobnosti razmišljati, saj men Clarksonovo posploševanje logično itak ne gre skupaj z realnostjo, zato se pač samo nasmeješ.