Tole je pa fajn letelo ...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tist ovinek gre 200 z vsakim avtom kater je sposoben peljat 250 recimo, saj sploh ni ovinek.

Jaz bi ga za cel lajf spravil na bus, kar karto ga bi prisilil kupti za 50 let vnaprej.
bonk.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Da smo mi ravnali tako kot smo, je posledica zakona, ki je takrat predvidel hujše kazni za pijane izkušene voznike, kot za mulce brez dohodkov in še izpita. prej sm pozabil napisat da tud ta voznik brez izpita ponavad ni bil trezen.

A to, da pa kdo ne bi pil, je pa že prehud projekt? Je treba pit, a ne? Da mal pozabiš na vse probleme, ki ti jih delajo policaji, ki ti ves čas dihajo za vrat, kako te bodo oropali.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Da smo mi ravnali tako kot smo, je posledica zakona, ki je takrat predvidel hujše kazni za pijane izkušene voznike, kot za mulce brez dohodkov in še izpita. prej sm pozabil napisat da tud ta voznik brez izpita ponavad ni bil trezen.

A to, da pa kdo ne bi pil, je pa že prehud projekt? Je treba pit, a ne? Da mal pozabiš na vse probleme, ki ti jih delajo policaji, ki ti ves čas dihajo za vrat, kako te bodo oropali.

In kaj TI misliš, zakaj je ta 19-letna punca svoj avto dala za peljat 16-letnemu mulcu brez izpita?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Sem že mislil, da se skoraj ne moreš preseči v norosti in paranoji, ki jo vsak dan znova tule strešaš, pa sem se zmotil...
hysterical-1.gif
Lepo, da priznaš, da si se zmotil. Pa saj tudi ni edina stvar, kjer se motiš, pa tud edini tu nisi, ki se moti.
Pač premelo poznaš realnost, ki ni taka kot ti misliš, npr. da če boš nekomu vzel izpit, da bo pa hodil peš ali z busom, pa kolk bo zvišanje kazni pomagalo.... in podobne traparije, ki ti jih v glavo vceplja oblast, vse z namenom da nam bo hitreje in lažje pobrala denar iz žepov. Čemur ti praviš paranoja.
Nekoč boš že prišel do spoznanja, da sem imel prav.
Ti živiš v oblakih, jest opisujem realnost.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Po tvoji logiki zato, ker jo je zakonodajalec prisilil da se napije. Ali pa si preskočil eno korak pri sklepanju ?

B81

22. jul 2007
36.951
10.509
113
Poglej zdaj.
Mi smo mladoletni velikokrat peljali avto iz Ptuja domov, ker je šofer bil pijan, lepo, po pameti, se nikam ne mudi....
Mladoletnim itak nič ni blo, danes pa, ko so kazni 10 krat višje, pa še bo več tega, da bojo kratkohlačniki vozli avte starejših.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Poglej zdaj.
Mi smo mladoletni velikokrat peljali avto iz Ptuja domov, ker je šofer bil pijan, lepo, po pameti, se nikam ne mudi....
Mladoletnim itak nič ni blo, danes pa, ko so kazni 10 krat višje, pa še bo več tega, da bojo kratkohlačniki vozli avte starejših.
Tud pobegov je zaradi visokih kazni vse več, in posledično nepomaganje ponesrečenjem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ne ne. Pobeg se ne zgodi zaradi visoke kazni. Pobeg se zgodi ker se nisi sposoben soocit z dejanjem ki si zagresil in zaradi katerega bos kaznovan. A zdaj bo storilec tisti ki se bo odlocal kdaj je kazen previsoka? Aja joj... previsoke kazni so... pol pa resmormo reveza razumet da je pobegnil potem ko je ubil cloveka.

Upam da se pac samo zabavas s pisanjem takih bedarij. Ker ce sam res verjames v njih potem si ne zelim biti v kozi kakega tvojega prijatelja, ki ga bo zbil kak pijan voznik, ti paq mu bos prisel v bolnico povedat da ga je zbil ker so previsoke kazni in da so za njegove poskodbe v resnici krivi policaji.

Ali bi imel za svoje bliznje drugacna merila?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:

In kaj TI misliš, zakaj je ta 19-letna punca svoj avto dala za peljat 16-letnemu mulcu brez izpita?

Na tole pa ti ne bi mogel odgovorit. Nimam takih nadnaravnih sposobnosti kot ti, ki za vsako nesrečo točno veš, kako se je zgodila, kaj je kdo mislil in zakaj je naredil to kar je.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Očitno so ljudje narobe razumeli ''akcija na hitrost'', so razumeli, da hitreje kot pelješ, večjo nagrado dobiš.

OK, dovolj offtopica, na cestah je takšno stanje, da se počutim že ogroženega kot srna na AC, v tednu dni se je poškodovalo 269 ljudi in 4 so umrli
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
OK, dovolj offtopica, na cestah je takšno stanje, da se počutim že ogroženega kot srna na AC, v tednu dni se je poškodovalo 269 ljudi in 4 so umrli
tongue-1.gif
Glavno da nov zakon deluje.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po moje bodo kar uvedli obvezno kazen 1500€ pri podaljšanju registracije.

Ha ha uvedejo kavcijo 1500€ ,ki jo dobiš nazaj voziš po pravilih in brez prekrškov
Če ga pa sračkaš po cesti in delaš prometne prekrške ti pa kavcijo poberejo.
evil.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ne, če ga sračkaš moreš dat pa še dodatnih 1500€ Sej policajem tut ustavlat nebi blo več treba. Pod jablano, en pir in bi čakal kdaj bo kje počl. Blagajna bi se pa polnila. Simple.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
500€ bonusa pri registraciji vsako leto če ne narediš nobenega prekrška, pa bo mir na cestah