Tipkovnica za igre

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa saj Genius že od nekdaj kopira Logitech, vsaj po izgledu če že ne po funkcionalnosti tako dobro.
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Razer tarantula al pa Arctosa bo kul za to..

Tarantula ima pac drug problem.. recimo jaz imam na numpadu cifro 5 za run.. in pri 3d streljankah, cim tiscis 5 ne delata tipki za levo in desno
hysterical-1.gif

G15 ima podoben problem, s tem, da tudi kombinacija A + , + L (GP4 knofi za gas + zavijanje + traction control) ne delajo.. G15v1 je bila boljsa kar se tega tice.

UltraX se pri meni ni obnesla

Dobro se je obnesla neka Microsoftova (boljse, kot G15 ali tarantula), (taka, kot je na sliki, samo da ni wireless). Edino nima klasicnega razporeda tipk

Microsoft_Wireless_Keyboard_Mouse.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zgleda je res problem v nekaterih tipkah - sem si zdaj nastavil gas/bremzo na shift/ctrl in vse tipke zdaj naenkrat primejo brez problema. Tri dirke sem zdaj zmagal ko keks
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No potem pa ena kitajska firma vgrajuje različno kvalitetne mehanizme
grin1.gif

No ok, sej je možno, da je oblika pač kopija, ampak pri takih podobnostih izdelkov se človek vpraša kdo sploh še kaj proizvaja.

Moja Genius je res kar glasna, ampak mi tipke primejo v redu, tudi sam zvok me ne moti. Pa še cena je bila smešna, tak da ko se jo naveličam grem pač po drugo. Logitech si pa nisem kupil ker sem imel zdaj 3 njihove miške (od najcenejše za 15€ do laserske za 70€), pa so bile vse za en k...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tarantula ima pac drug problem.. recimo jaz imam na numpadu cifro 5 za run.. in pri 3d streljankah, cim tiscis 5 ne delata tipki za levo in desno
hysterical-1.gif
Hja, dajo gor ducat plavih LED-k in je kao "gejmerska" tipkovnica. Da pa bi delovala v igri pa je deseta briga...
frown-1.gif

SouthPark, saj sem rekel za shift in ctrl
wink-1.gif

Glede teh dveh slik pa res ne vidim na kaj ciljaš. Ker sta "enaki" tokko kot bilokateri random izbrani tipkovnici. (no ja, obe so slim).

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
472
27
28
44
MB
prešpilal sem različne igre (npr. nba2k10, nfs: shift, cod:mw2,..) pa nisem opazil teh problemov z več tipkami naenkrat, npr pri basketu rabim skozi tri tipke naenkrat (smer, turbo + podaja,met, zabijanje, finte) tak da kombinacija treh tipk sigurno ok deluje, za štiri tipke naenkrat pa se ne spomnim, da bi uporabljal..je že malo preveč za moje možgane..
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kitajci prodajajo za manj kot 10 evrov (postnina ze vkljucena) kopijo gamepada od PS3, ki se prikljuci na PC preko USB in normalno deluje kot PC gamepad. Zakaj bi se mucil s tipkovnico, ce ni treba ?