The Secret

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Citat:
Uporabnik ela pravi:
Vse lepo in prav... Potem mi pa razlozi zakaj so otroci v Afriki se vedno lacni????

To vprasanje zastavljam vsem, ki ste izjemno navduseni nad filmom.

Zato, ker je tale želja zaradi človekovega prirojenega egoizma neuresničljiva, niti si noben iskreno tega ne želi, če pa je že kdo na to pomislil, pa se mu zdi tako velika želja prevelika celo za 'vesolje'.

Dejstvo je, da se s tem problemom ne bo ukvarjal noben, ki mu gre OK, dobri ljudje pomagajo svojcem in tistim, ki jih poznajo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.531
1.231
113
cheer.gif

to je to

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik ela pravi:
Vse lepo in prav... Potem mi pa razlozi zakaj so otroci v Afriki se vedno lacni????

To vprasanje zastavljam vsem, ki ste izjemno navduseni nad filmom.

Zato, ker je tale želja zaradi človekovega prirojenega egoizma neuresničljiva, niti si noben iskreno tega ne želi, če pa je že kdo na to pomislil, pa se mu zdi tako velika želja prevelika celo za 'vesolje'.

Dejstvo je, da se s tem problemom ne bo ukvarjal noben, ki mu gre OK, dobri ljudje pomagajo svojcem in tistim, ki jih poznajo.
Pa ti res ne razumeš...
Filmček pravi, da če si nekaj močno želiš, to dobiš NEGLEDE na vse ostalo.
Aja, zgleda so pozabili na drobni tisk-če imaš dovolj denarja
hysterical-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
točno to..gledal prvih 15 minut, in so bli ko jehovci, in govoriojo tocno o tem, mocno si zelis, ustvarjas cudne frekvence ki jih kozmos posrka in te obdari. Crkno sem skor od smeha
hysterical-1.gif

okej sam nacelno verjamem (fizikalno) da mozgani in "misli" delajo na nekih frekvencah in bi se teoretiš in mogoče tudi praktično lahko s kom "konektal" ker si pac dobesedno na isti frekvenci... pa mogoce se prenese kak tok misli ala komunikacija.

Ampak tolk bulshita kozmičnega kot so ga sproducirali v privh 15 minutah, to pa še ne.. in eni celo verjamejo...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Je pa v bistvu uspešna komercialna fora. Folk je pograbil Po drugi strani pa.. Če komu to pomaga, potem je na tem že nekaj dobrega. Sama sem še vedno iz stare šole, če hočeš kaj doseči, moraš najprej verjeti vase, nato pa veliko delati.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
trend prodajanja slame v oblikih knjig in ostalega..je zdej na pohodu..."duhovna" rast je tolk in kot se nikoli...in najbolj smešno je da vsi zagovorniki teg ain podobnega BS, bi po nekih logicnih zakljuckih ki so si jih naucili morali bit prijazni, strpni, mirni..pa je ravno obratno. Reces neki proti, pa bi te najraj narezali... tako da ne vem ce ravno pomaga to folku.
smile-1.gif
))

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Zanimivo, to sem pa tudi jaz opazila, da so taki poduhovljenci pravzaprav največji egocentriki, poleg vsega trdno in brezkompromisno prepričani v svoj prav in posledično precej vzkipljivi.

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Citat:
Uporabnik Darja pravi:
Je pa v bistvu uspešna komercialna fora. Folk je pograbil Po drugi strani pa.. Če komu to pomaga, potem je na tem že nekaj dobrega. Sama sem še vedno iz stare šole, če hočeš kaj doseči, moraš najprej verjeti vase , nato pa veliko delati.

In o čem drugem govori filmček? Ravno o tem, samo metaforično gledano.

BTW: Po teh beowulfih in alienih prav paše pogledat eno tako zadevo.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz edino ne razumem kolk je legalno v take pizdarije vpletati slavn eosebe in velike ume našega časa. Kdo da to pravico. Mogoče kakšna velika tožba v igri?

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Ne, ne razumeš.
Moten bi bil človek, ki bi pogledal milijon takih filmov in še vedno upal, si to želel in verjel, da se bo taka želja uresničila.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
sam zaradi tega bo mogoče eden redkih braziljanosov, ki bodo zdržali na vrhu dlje časa...

Poglej Ronaldinjota, pa Ronaldota (no, on no tko kritičen), pa tudi Rivaldota, da ne omenjam, Bebeta, Romaria,...

fantje iz favel dobijo dinar pa se jim sfuka....