The Secret

ela

Zelenc'
20. feb 2008
21
0
1
Sicer pa s tabo nimam vec kaj za debatirat, ker nisi pogledal filma do konca...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.531
1.232
113
Citat:
Uporabnik ela pravi:
In zivljenje je ena sama pravljica
bonk.gif

tega nisem rekel....

filma res nisem pogledal do konca... zato ker me zadnji del z zdravjem ni zanimal.... sem že dovolj zvedel prej
kaj ti ni jasno.... v filmu en in isti recept razlagajo na 10001 primerih... zakaj bi moral vse pogledat če sem dojel bistvo?

aja... zaradi zaključka.. in kaj povejo pametnega tam?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik ela pravi:
Se strinjam s tabo...

ja kako pa se na enkrat strinjaš z njim?
povej... kaj pa je tisti film razen en velik motivator... samo bolj na pravljično znanstveno fantastični način?

novaa c mon, you`re talking about me
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Ker si zadnji...
Gledal sem celih 5min. Dlje nisem zdržal ob teh bedarijah. Kot da bi gledal top-shop reklamo
bonk.gif

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
KSZ

Zanimivo.
Vsi osebki, ki pravijo, da je film bedarija, tudi drugače več ali manj negativno nastrojeno pišejo o vsem drugem po forumu.
Diablo itak pika vsakogar, ki pride mimo in je primeren za piknit.
Jest5...hehe
Ela ima celo vsa sporočila, zapisana samo v tej temi.
Kaj je zdaj to?
Je film pogledala 17-krat in ker ji ni pomagal, je tako tečna?
grin1.gif

Na silo ne gre
grin1.gif

ela

Zelenc'
20. feb 2008
21
0
1
Film si poglej, potem bos lahko tudi ti aktivno sodeloval pri debati. Odgovorov si dobil vec kot dovolj. Potem pa pricakujem tvoje mnenje, pa da vidim, na kateri breg bos stopil.

Ja, res je, samo tukaj sem se oglasala do zdaj. Zdaj pa grem se malo drugam pogledat, kaj dogaja...

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
Pogledal. Dober, pozitiven. SIcer se je tega težko naučit, deluje pri pozitivcih, katerim film le pokaže, kako razmišljajo.
Negativci pa se potem sekirajo, ko film vidijo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.531
1.232
113
in zdaj ti bo ela rekla: "ahahaha naivnež, zdaj boš pa samo doma čakal da se bo vesolje vrtelo okoli tebe in da boš dobil to kar sanjaš"

bonk.gif

tudi jaz pravim da je dober film... samo malo preveč pravljično to vse razlagajo .... premalo fizike
smile-1.gif

ela

Zelenc'
20. feb 2008
21
0
1
Vse lepo in prav... Potem mi pa razlozi zakaj so otroci v Afriki se vedno lacni????

To vprasanje zastavljam vsem, ki ste izjemno navduseni nad filmom.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.531
1.232
113
filme gledam zaradi sebe.... bmk za druge.
In za informacijo:
Za Afriko se nameni toliko denarnih sredstev, da bi lahko čisto vsakega afričana nahranili.
zdaj pa mi povej kam odide ta denar da ne pride do Afrike?

ela

Zelenc'
20. feb 2008
21
0
1
Glede na tvoj komentar, lahko recem, da nisi ujel niti osnovnega sporocila filma. Sicer pa takim, ki ne vidijo dalj kot do svojega praga, ravno ni lahko v zivljenju.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.531
1.232
113
seveda... po petih komentarih mi napoveduješ prihodnost in me poznaš bolje kot moja lastna mama.... bravo

mah ne da se mi več s tabo..... prvo pri sebi razčisti stvari ( odloči se za eno knjigo od vseh prebranih in ji slepo sledi )
potem se pa javi kako in kaj

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ela pravi:
Vse lepo in prav... Potem mi pa razlozi zakaj so otroci v Afriki se vedno lacni????

ker so ljudje lopovi.

še kakšno butasto vprašanje?
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik ela pravi:

ker so ljudje lopovi.

še kakšno butasto vprašanje?
bonk.gif
Ja in kaj potem, če so lopovi... Film pravi, da v vsakem primeru dobiš, kar si močno želiš.
Samo kot kaže to ne drži
evil.gif