Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mogoce je bil zato cenejsi ker je bil kolega. Kaj ce bi jaz prišel po gume?
Sicer pa sem slisal da se v Zagorju dobijo poceni gume.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz
Kolk enga pametovanja ... najcenejše gume so na gumax in pika. Tam tudi vedno vse štima, mogoč je nakup na obroke preko Diners kartice, za zveste kupce so dodatni popusti .. Tam vedno kupujem tako letne, kot tudi zimske gume za vse avte v družini. Žal pa Nokian nimajo v ponudbi, tako da je povsem mogoče da je Petrol za te gume ugodnejši.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bom rekel drugic da poznam stankazaspanka.
Ne vem, če bi na tvojem mestu komaj čakal. Moj enoprostorec sicer nima zahtevanih XL gum, so jih pa povsod priporočali. No prve letne gume so ble gor po homologaciji dol so šle popolnoma uničene, ampak res do podna uničene, profil na robovih pocefran, ni da ni. XL gum nikol tko ne uničuje.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Pri trenutnem avtu sem imel v originalni homologaciji dovoljen indeks 96, v novi pa je naveden 92. Komaj čakam da drugo leto dam gor še zimske 92, pri letnih je razlika v udobju zelo opazna. Avto je sicer enoprostorec z dobrimi 1400 kg.
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Gre za C4 grand picasso, torej 1503 kg. Če ojačana guma nima neke posebne prednosti in manjše udobje, potem bom vzel kar navadno. Tisti izkoristek goriva je pri obeh verjetno nekje na meji med B in C, samo ena pade v B, druga pa v C.