Teslo v Tesli Y

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Ne, moj je črn longrange, nisem pa vzel nadgrajenega avtopilota, ker se vsaj meni zdi vsaj pri nas to popolnoma neuporabna zadeva. radar tempomat in lane assist je pa ze v osnovnem.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Možno, jaz se nisem odločil, ker zaenkrat menjavo pasu še znam sam naredit, pa da avto sam iz parkinga zapelje sem oboje imel prej v bavarcu in uporabil oboje točno 1x, lažem iz parkinga da zapelje sem uporabil 2x, ker je nekdo želel videti.

• Haha
Reactions: Garfildd

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.909
6.545
113
Znanec mi sicer pravi, da bodo z updajti nazaj, samo ne vem koliko je to verodostojna info in koliko wishful thinking. Bom pa vsekakor ga prosila, da ni pomaamo to deluje trenutno..kot sem ga razumela, na kamere se vseeno lahko vozis, samo opozarja ne. Voznika. Sebe mogoce da. Ne vem...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Ja, naj bi bilo nazaj z updatei in bo racunalo glede na kamere, samo meni je totalno idi.otsko, da tega ne narediš prej, preden umakneš senzorje. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: mags

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Kar zaplet...vidis, to je pa zato ker se preseravas..namesto da bi vplacal eno lepo oktavijo...bi jo dobil v ene 16mesecih....ampak na mejl pa bo se ti odzivali, garant!
Hehe, pač kot sem rekel, ne bom olepševal zadeve, kot tesla fanboyi, ne bom pa tudi tolkel po njih, kot večina folka, ki dobi pike po telesu, ko jim omeniš EV avto. Samo lepo bi bilo, ko bi si nekdo vzel minuto in ti odgovoril na mail, enako kot bi bilo lepo, da bi imeli opcijo več urnega testa avtomobila, ne pa 30 minut. Veliko stvari imajo izjemno poštimanih, določene so pa idi.otske.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Hanzi

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
To, da bodo s posodobitvijo vrnili izgubljeno funcionalnost, se govori že dolgo (odkar so se pnzorje odstranili). Problem pa žal ni tako enostaven, ker so robovi avta v mrtvem kotu kamere. Avto si bo moral zapomnit stanje, ki ga je videl, predenj je padlo v mrtvi kot in potem ocenit pozicijo glede na hitrost premikanja. Žal to nikoli ne bo 100% točno. Fail Tesle je pa to, da odstranijo funkcionalnost, ko alternativa še ni na voljo.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
enako kot bi bilo lepo, da bi imeli opcijo več urnega testa avtomobila, ne pa 30 minut
Tukaj bi pa ze dejansko lahko bila problem baterija. Bi imeli precej manj testov, ce bi bili daljsi, ker bi bilo avto potrebno prej polniti.

Zdaj pricakujem, da se oglasi darjan in nam pove, kako lahko fino porabis 1 uro za polnjenje na testu, da vidis, kako fino je to :evil:

/s

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.076
2.846
113
Tukaj bi pa ze dejansko lahko bila problem baterija. Bi imeli precej manj testov, ce bi bili daljsi, ker bi bilo avto potrebno prej polniti.

Zdaj pricakujem, da se oglasi darjan in nam pove, kako lahko fino porabis 1 uro za polnjenje na testu, da vidis, kako fino je to :evil:

/s
Lahko bi ponudili 45 minutni test, ko sedis pred salonom ko se avto polni, ti pa gledas netflix, igras igre in brskas po menijih. :evil:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ne mores si zapomniti necesa, kar je dinamicno.
Saj sem napisal, da nikoli (več) ne bo 100% točno. Če nimaš ravno robotskih sesalcev, ki se vozijo po garaži, se bodo težko razmere med parkiranjem spreminjale. Če pa govoriš o primeru, da okoli avta naložiš stvari med tem, ko je parkiran in potem ob naslednjem prižigu ne bo vedel, kakšno je stanje okoli njega... tega primera pa IMHO ne bodo šli pokrivat.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Saj sem napisal, da nikoli (več) ne bo 100% točno. Če nimaš ravno robotskih sesalcev, ki se vozijo po garaži, se bodo težko razmere med parkiranjem spreminjale. Če pa govoriš o primeru, da okoli avta naložiš stvari med tem, ko je parkiran in potem ob naslednjem prižigu ne bo vedel, kakšno je stanje okoli njega... tega primera pa IMHO ne bodo šli pokrivat.
Aja, sem pozabil, da ti parkiras samo v domaci garazi :bonk:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Še na nobenem parkirišču se mi ni med parkiranjem okolica tako spreminjala, da bi to vplivalo na senzorje. Sploh pa ne, da bi se stvari premikale samo v mrtvem kotu kamere. Če se premikajo avti ali pa ljudje, to vidi tudi kamera in lahko teoretično upošteva. Res ne vem, kaj je sploh smisel tvojih odgovorov (razen mogoče provokacija).

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Fanboy kupi, ker je pač fanboy. Ostali pa še kje kaj prej pogledamo. In ja, jaz imam tudi appla, pa ne pravim top shit in ne vem kaj še, je pa tako, da je v danih okoliščinah najprimernejši. Vsake toliko si vzamem androida, da pogledam če je že kaj bolje, pa dosedaj še ni.

Pri avtu je enako: nisem Tesla fan, kvečjemu obratno, se mi vse skupaj kar malo upira. A dejstvo je, da je avto praktično edini električar, ki je vreden nakupa, še posebej če upoštevamo dodano vrednost superchargerjev. Zadnjič sem vozil Megana E-tech, 55 jurjev, pa ni imel recimo steklene strehe. Born je 45 z osnovno opremo, id3 še več...

• Všeč mi je
Reactions: LarryClay in ales85

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Ostali pa še kje kaj prej pogledamo. In ja, jaz imam tudi appla, pa ne pravim top shit in ne vem kaj še, je pa tako, da je v danih okoliščinah najprimernejši. Vsake toliko si vzamem androida, da pogledam če je že kaj bolje, pa dosedaj še ni.
Če smo že pri disclaimerjih, jaz uporabljam MacBook Air M1 - ker ni nič kaj ustreznega pri konkurenci. Za telefon pa mi je Android super, nobene potrebe po iPhone v mojem primeru.
Lastniki Y jih pa v folijo lepijo ( strehe)
Ja? Razlogi?

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.462