Hehe, pač kot sem rekel, ne bom olepševal zadeve, kot tesla fanboyi, ne bom pa tudi tolkel po njih, kot večina folka, ki dobi pike po telesu, ko jim omeniš EV avto. Samo lepo bi bilo, ko bi si nekdo vzel minuto in ti odgovoril na mail, enako kot bi bilo lepo, da bi imeli opcijo več urnega testa avtomobila, ne pa 30 minut. Veliko stvari imajo izjemno poštimanih, določene so pa idi.otske.Kar zaplet...vidis, to je pa zato ker se preseravas..namesto da bi vplacal eno lepo oktavijo...bi jo dobil v ene 16mesecih....ampak na mejl pa bo se ti odzivali, garant!
Ne mores si zapomniti necesa, kar je dinamicno.Avto si bo moral zapomnit stanje, ki ga je videl,
Tukaj bi pa ze dejansko lahko bila problem baterija. Bi imeli precej manj testov, ce bi bili daljsi, ker bi bilo avto potrebno prej polniti.enako kot bi bilo lepo, da bi imeli opcijo več urnega testa avtomobila, ne pa 30 minut
Lahko bi ponudili 45 minutni test, ko sedis pred salonom ko se avto polni, ti pa gledas netflix, igras igre in brskas po menijih.Tukaj bi pa ze dejansko lahko bila problem baterija. Bi imeli precej manj testov, ce bi bili daljsi, ker bi bilo avto potrebno prej polniti.
Zdaj pricakujem, da se oglasi darjan in nam pove, kako lahko fino porabis 1 uro za polnjenje na testu, da vidis, kako fino je to
/s
Saj sem napisal, da nikoli (več) ne bo 100% točno. Če nimaš ravno robotskih sesalcev, ki se vozijo po garaži, se bodo težko razmere med parkiranjem spreminjale. Če pa govoriš o primeru, da okoli avta naložiš stvari med tem, ko je parkiran in potem ob naslednjem prižigu ne bo vedel, kakšno je stanje okoli njega... tega primera pa IMHO ne bodo šli pokrivat.Ne mores si zapomniti necesa, kar je dinamicno.
Aja, sem pozabil, da ti parkiras samo v domaci garaziSaj sem napisal, da nikoli (več) ne bo 100% točno. Če nimaš ravno robotskih sesalcev, ki se vozijo po garaži, se bodo težko razmere med parkiranjem spreminjale. Če pa govoriš o primeru, da okoli avta naložiš stvari med tem, ko je parkiran in potem ob naslednjem prižigu ne bo vedel, kakšno je stanje okoli njega... tega primera pa IMHO ne bodo šli pokrivat.
Če smo že pri disclaimerjih, jaz uporabljam MacBook Air M1 - ker ni nič kaj ustreznega pri konkurenci. Za telefon pa mi je Android super, nobene potrebe po iPhone v mojem primeru.Ostali pa še kje kaj prej pogledamo. In ja, jaz imam tudi appla, pa ne pravim top shit in ne vem kaj še, je pa tako, da je v danih okoliščinah najprimernejši. Vsake toliko si vzamem androida, da pogledam če je že kaj bolje, pa dosedaj še ni.
Ja? Razlogi?Lastniki Y jih pa v folijo lepijo ( strehe)